StoryEditorOCM
TribinaZADRANIN ZVIJEZDA NOVOG TV-SHOWA 'ŽENIM SINA?'

Josip Kotlar: Evo kakvu bi djevojku moja majka prigrlila kao svoju snahu...

Piše Nova TV
10. veljače 2018. - 18:26
Josip Kotalr i maja Suzana

Dok gledatelje Nove TV uskoro očekuje novi show 'Ženim sina?', produkcijski tim već užurbano radi na pripremama za drugu sezonu, a predstavljamo jednog od kandidata koji nestrpljivo čeka upoznati djevojke. On je Josip Kotlar, rođeni Zadranin koji studira u Zagrebu, a uz slobodno vrijeme bavi se gimnastikom i modelingom.

Zanimljiva, simpatična i hrabra - profil je djevojke koju Josip traži, a kakvu djevojku bi njegova majka prigrlila kao svoju snahu, otkrili su u intervjuu za IN magazin.

"Filmovi su me uvijek poticali na neke romantične stvari. To dolazi iz potrebe da osvojim curu, da ostavim neki utisak svoj i ako jedan dan nažalost ne budemo zajedno da me bar zapamti po nečem lijepom" otkrio je Josip priznavši kako je veliki romantičar, a što djevojke od njega sve mogu očekivati, kakav je kada se zaljubi te sluša li sve majčine savjete, otkrio je IN magazinu.

Nova TV poziva sve majke, muškarce i žene da prihvate izazov i prijave se u drugu sezonu showa 'Ženim sina?' 'Ženim sina?' show je koji je oduševio gledatelje diljem svijeta, a u njemu će kandidati započeti avanturu te će uz pomoć svojih majki imati priliku pronaći svoju idealnu životnu partnericu.

18. travanj 2024 15:26