StoryEditorOCM
TribinaMARKO PUPIĆ BAKRAČ:

Nikica Čalušić se do sada na županijskim skupštinama niti jednom nije javio za riječ, odgovor meni mu piše odvjetnica, a ja sam bez samopouzdanja!?

Piše Marko Pupić Bakrač
16. veljače 2018. - 14:06
sjednica_zupanije2-080218.JPG

Županijski vijećnik Nikica Čalušić preko odvjetnice Ivane Raspović poslao je priopćenje za medije u kojem njegova odvjetnica tvrdi da patim od nedostatka samopouzdanja i iznosim neistine. Nikica Čalušić se do sada na županijskim skupštinama niti jednom nije javio za riječ, odgovor meni mu piše odvjetnica, a ja sam bez samopouzdanja !? Valjda je on samopouzdan !? O tome što je Nikica Čalušić govorio nakon završetka županijske skupštine ispred mene, mojih kolega i svih vijećnika predsjedniku skupštine postoje brojni svjedoci i jako dobro se čulo jer je vikao na sav glas. Na kraju najmanje je bitno da li je otac Nikice Čalušića bio milicionar ili je to bio stric ili nije bio nitko. Bitno je što je on tražio od predsjednika vijeća da nas mora fizički odstraniti sa sjednice ili će on sam poduzeti mjere.

Dakle Nikica Čalušić nije nikada debatirao s nama na sjednici skupštine, a traži da nas se uskrati u našim demokratskim pravima. Valjda bi htio da mi u skupštini šutimo kao i on, po mogućnosti plješćemo genijalnosti onih koji su uglavili koaliciju HDZ-SDP na prošloj županijskoj skupštini. Što se mene tiče jedva čekam da vidim Nikicu Čalušića i pogledam ga u oči. Meni neće biti neugodno, ne znam hoće li njemu, ovisi kakav je čovjek. I nadam se da će Nikica Čalušić napokon izaći za govornicu županijske skupštine, i ne samo on već mnogi koji to dosad nisu, a to im je posao, za to su plaćeni.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač

25. travanj 2024 01:53