StoryEditorOCM
TribinaDEVET MJESECI NIJE DOBIO ODGOVOR

Marko Pupić Bakrač od institucija traži provjeru valjanosti diplome Mile Fabijana

Piše Zadarski.hr
4. travnja 2018. - 13:20
Ravnatelj Županijske uprave za ceste Mile Fabijanfabijan

Priopćenje Marka Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti:

Kao laiku često mi se čini da ono što ravnatelj Županijske uprave za ceste Mile Fabijan govori nema veze sa  stručnošću. Zbog njegovih po mom dubokom uvjerenju nesuvislih izlagana i vrdanja na sjednici Županijske skupštine 14.07.2017 godine postavio sam mu pitanje koji je fakultete završio kada i gdje.

Mile Fabijan je odgovorio da je on inženjer cestovnog prometa sa diplomom Zagrebačkog sveučilišta. Kako odgovor nije bio potpun 11.01.2018 godine tražio sam da mi Mile Fabijan nadopuni odgovor podacima koje je godine upisao Fakultet prometnih znanosti na Zagrebačkom sveučilištu te koje godine je diplomirao na istom. Nakon brojnih telefonskih zahtjeva da se na moje pitanje odgovori kao i pismene požurnice od 23.02.2018 godine do današnjeg dana, gotovo 9 mjeseci nakon postavljenog pitanja nisam dobio odgovor.

Sve to mi je vrlo čudno. Nema čovjeka koji ne bi s ponosom odgovorio o stečenoj  visokoj stručnoj naobrazbi. Odgovor na pitanja je zakonska obveza prema županijskom vijećniku. Budući da ga nisam dobio iz meni nepoznatih razloga prisiljen sam poduzeti idući korak tj. od institucija  zatražiti provjeru valjanosti diplome Mile Fabijana.

PREDMET: ZAHTJEV ZA PISANIM ODGOVOROM
Iz Izvatka prijepisa tonske snimke 2. sjednice Županijske skupštine Zadarske županije održane dana 14.srpnja 2017 godine razvidno je da mi je ravnatelj Županijske uprave za ceste Mile Fabijan na pitanje o njegovoj stručnoj spremi odgovorio da je inženjer cestovnog prometa sa diplomom Zagrebačkog sveučilišta. Budući da sam Milu Fabijana pitao i kada je završio fakultet molim da mi se odgovor nadopuni sa podacima koje godine je  Mile Fabijan upisao Fakultet prometnih znanosti na Zagrebačkom sveučilištu te koje godine je diplomirao na istom.
Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić-Bakrač
20. travanj 2024 09:51