StoryEditorOCM
TribinaNEMA VIŠE PARKIRANJA ISPRED KIRURGIJE

Zabranjen ulazak osobnih automobila u dvorište Opće bolnice Zadar

Piše Zadarski.hr
13. travnja 2018. - 22:43
donacija_pbz1-060617

Na službenoj WEB stranici Opće bolnice Zadar objavljena je obavijest o zabrani parkiranja osobnih automobila unutar bolničkog dvorišta. Obavijest koju je potpisao zamjenik ravnatelja dr. Edi Karuc donosimo u cijelosti:

Sukladno članku 56. Pravilnika o kućnom redu Opće bolnice Zadar zabranjen je ulaz i parkiranje svim vozilima na motorni pogon unutar kruga Bolnice, osim taksativno predviđenih slučajeva. Parkiranje je dozvoljeno samo na za to predviđenim površinama.

Nadalje, zbog zatvaranja dijela pristupnog puta unutar kruga ustanove, ovim Vas putem obavještavamo da će se od današnjeg dana navedena mjera sigurnosti kontrolirati te molimo da se pridržavate istog. Navedeno se posebice odnosi na prometnicu ispred ulaza Službe za kirurgiju; ulaz za kirurške ambulante.

Mjera sigurnosti određena je zbog neometanog pristupa sanitetskih vozila. U slučaju postupanja protivno Pravilniku o kućnom redu biti ćemo prisiljeni pozvati nadležne službe za uklanjanje motornih vozila, a sve u svrhu zaštite osoblja i pacijenata.

S poštovanjem,

Zamjenik ravnatelja Edi Karuc dr.med.

18. travanj 2024 10:40