StoryEditorOCM
TribinaODGOVOR DENISA KARLOVIĆA "VJERNOM KORISNIKU BANINE"

Evo što je direktor rekreacijskog "čuda na Višnjiku" poručio na kritike o dječjoj igri na sportskim terenima

Piše Denis Karlović
19. rujna 2018. - 16:42
Izrezak_igraliste.JPG

Ekspresan odgovor "Vjernom korisniku Banine", čitatelju koji je kritizirao roditelje koji dovode djecu da se igraju na terenima ŠC Višnjik, poslao je Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik.

Poštovani, iznimno nam je drago da ste oduševljeni obnovom kompleksa bivše "Banine" i što dijelite mišljenje s ostalih 3000 korisnika koji svakodnevno koriste sve naše sadržaje organizirani kroz 152 udruge ili samostalno kroz rekreaciju.

Glede organizacije rada unutar Športskog centra Višnjik, poglavito na otvorenim terenima, cilj nam je kroz sadržaje Športskog centra Višnjik omogućiti svim kategorijama građana dostupnost i korištenje sadržaja. Imam potpuno razumijevanje za Vaše primjedbe, te smo već poduzeli korake za njihovo rješavanje. U tom smislu smo u suradnji s Gradom Zadrom, na prostoru Športskog centra Višnjik, našli mjesto za kretanje i boravak kućnih ljubimaca zajedno s njihovim vlasnicima jer smo imali primjedbi i u tom smislu.

Također u suradnji s Gradom Zadrom i sufinanciranjem projekta od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku napravili smo projekt dječjeg igrališta za djecu od 2 do 10 godina na 6500 četvornih metara unutar parka ispod kipa Krešimira Ćosića. Na taj način će naši građani s djecom također imati jedan optimalni sadržaj za njihov boravak unutar Športskog centra Višnjik čime bi potpuno rasteretili prostor vježbališta, trim i atletske staze za potrebe rekreacije i klubova. Ova dva projekta su u fazi realizacije, te će biti dovršeni u sljedećim mjesecima, a u prilogu Vam šaljemo sliku budućeg dječjeg parka imajući u vidu Vaše primjedbe koje smatram potpuno opravdanim.

Srdačan pozdrav, Denis Karlović / Direktor Športski centar Višnjik d.o.o.

25. travanj 2024 15:04