StoryEditorOCM
TribinaNAKON ŠTO JE OTKRIVEN SKANDAL SA PRODAJOM DAROVANOG DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA

Općina Sveti Filip i Jakov: mlade obitelji, javite se. Krećemo u program POS-a

Piše Zadarski.hr
9. studenog 2018. - 20:00
SLIKA

Nekoliko dana nakon što smo otkrili skandal u Općini Sveti Filip i Jakov, gdje su zemlju koju im je država poklonila za stambeno zbrinjavanje mladih obitelji prodavali na javnom  natječaju po principu tko da više, iz Općine je danas stiglo priopćenje kojim svoje mlade žitelje bez rješenog stambenog pitanja pozivaju da se jave radi pokretanja aktivnosti oko projekta poticajne stanogradnje. Upitnik će u Općinu može predati do kraj mjeseca, ra razliku od natječaja za prodaju nekad državnih parcela koji je trajao svega osam dana. Što će biti sa spornim natječajem čije je poništenje tražilo Ministarstvo državne imovine još se ne zna jer je načelnik Zoran Pelicarić i dalje nedostupan za odgovor.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

"

Pozivamo sve građane koji su zainteresirani za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje - POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za relizaciju predmetnog programa na području Svetog Filipa i Jakova, predio Rabatin. Poziv je namjenjen žiteljima Općine Sv. Filip i Jakov koji nemaju adekvatno rješeno stambeno pitanje.

Upitnik možete preuzeti na Protokolu Općine Sveti Filip i Jakov na adresi Obala kralja Tomislava 16, Sv. Filip i Jakov ili na službenoj web stranici www.opcina-svfilipjakov.hr

Rok za predaju popunjenih upitnika putem Protokola općine Sveti Filip i Jakov je 30.studenog 2018.god.

NAČELNIK Zoran Pelicarić"

19. travanj 2024 22:17