StoryEditorOCM
TribinaMARKO PUPIĆ BAKRAČ ODGOVORIO HNS-U

Čekam vaše iduće priopćenje, za pola godine, godinu, godinu i po...

Piše Marko Pupić - Bakrač
14. studenog 2018. - 15:45
odbor_sabor4-290318

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.
 

"Ne mogu riječima izraziti oduševljenje koje me obuzelo kad sam vidio da su vijećnici HNS-a u Gradskom vijeću Grada Zadra Irena Gulan Šimurina i Kristijan Kovačević izdali Priopćenje za javnost. Ti kako za sebe kažu oporbeni vijećnici nakon 1,5 godinu vijećničkog mandata napokon su se obratili javnosti. Doduše nisu napali vladajuće i njihove kriminalne aktivnosti već mene osobno i Zadarski blok. Ali neka i to je početak, bitno da su krenuli. Sad kad im se odčepilo siguran sam da će doseći visoke standarde koje su postavili Novoselović i SDP, jedno priopćenje svakih otprilike pola godine. Sve o gorućim problemima grada Zadra poput tko nije platio račune za vodu, kakvo se auto vozi u Vodovodu (doduše tu su se Novoseloviću potkrale greške u istrazi pa je javnosti predočio krive podatke) i sl.

Štoviše ovaj HNS-ov dvojac je već u prvom svom priopćenju dosegao neviđene razine dubokumnosti. Naime tvrde da se građanima politika gadi zbog tvrde retorike kao što je moja, a ne zbog prelaska iz jednog bloka u drugi, prodaje mandata za fotelje, iznevjerene volje birača... Hvala im što su mi skrenuli pozornost. Ta njihova opservacija je toliko genijalna da bi o njoj netko trebao napisati knjigu. Najbolje možda psihijatri.

Što ima veze da se Zadarski blok raspadne kako kažu vjerodostojni HNSovci iz vjerodostojnog HNSa pa da i Ante, Marjana i ja odemo u političku mirovinu. Više nego uspješno tu prazninu popuniti će Antun, njegov SDP, vjerodostojni HNS-ovci iz vjerodostojnog HNS-a. To su nepokolebljivi borci za opće dobro. Nije njima do fotelja nego su oni tu zbog interesa građana. U HNS-u su to već nebrojeno puta dokazali. A i retorika im je vrhunska, samo to dosad nisu htjeli pokazivati. Sad će oni. Od istupa Antuna i njegovih koalicijskih partnera drhtat će u HDZ-u , umirati će od straha kao i dosad skoro i više.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač

P.S Znam da vijećnici HNS-a Irena Gulan Šimurina i Kristijan Kovačević imaju mnogo posla vjerojatno se već pripremaju za iduće priopćenje koje će izdati za pola godine, godinu, godinu i po... ali htio bih da mi odgovore na neka pitanja. Naime HNS je na državnoj razini prodao glasove dobivene na SDP-ovoj listi HDZ-u za nekoliko fotelja. Ako se ne slažete sa tom sramotnom trgovinom što još radite u HNS-u ? Ako se slažete što radite u koaliciji sa SDP-om u Zadru? Ja to nikako da dokučim. Molim Vas da mi odgovorite, ne morate odmah, kad stignete. Samo me eto prosvijetlite. Još jednom.

 

25. travanj 2024 01:29