StoryEditorOCM
Tribina"KAKO JE GRINCH UKRAO BOŽIĆ"; ŠOK U OPĆINI POLAČA

Izgorjele službene prostorije, razlog još nije poznat

Piše Zadarski.hr
16. prosinca 2018. - 20:10

U petak je dio službenih prostorija u zgradi Općine Polača izgorio! Na Facebook stranicama Općina Polača je obavijestila o ovom događaju i postavila slike paleži ureda. 

- "Kako je Grinch ukrao Božić" U ovakvim situacijama teško je biti i ironičan, a pogotovo pronaći prave riječi za opisati tugu, jad i čemer. Događaj koji je jučerašnji dan obilježio mnoštvom emocija nevjerice, ljutnje, straha da se nekome nešto moglo dogoditi!...a hvala Bogu nije. Istraga je u tijeku! Jer bez obzira na bilo čija uvjerenja ovakvo nešto prelazi granice ljudskosti... Slike će reći sve..., navodi se u objavi koja se nalazi na službenoj Facebook stranici Općine Polača. 

Nakon te objave, Općina Polača je na svojim stranicama objavila i službeno priopćenje koje prenosimo u cijelosti. 

"Dana 14.12.2018. dio službenih prostorija općinske zgrade Općine Polača u potpunosti je uništeno (zapaljeno). Razloge uništenja - zapaljena nismo u mogućnosti iznositi u javnost dok ne završi kriminalističko istraživanje. Ovim putem molimo mještane i korisnike Općine Polača na razumjevanju ukoliko narednih dana nismo telefonski dostupni iz razloga onesposobljenosti električne i telekomunikacijske mreže, dok osobnim dolaskom u prostorije za potrebe naših usluga biti ćemo vam na usluzi u mogućnostima koje nam dozvoljavaju radni uvjeti. O ostalim događanjima i nakon završenog službenog očevida pravo vremeno ćemo vas izvjestiti.

OPĆINA POLAČA
Općinski načelnik"

 

26. travanj 2024 12:57