ODAZOVITE SE I POMOZITE Malonogometni turnir za 10-godišnju Katarinu Karamatić

ODAZOVITE SE I POMOZITE

NK Janjevo organizira humanitarni jednodnevni malonogometni turnir za Katarinu Karamatić koja ima 10 godina i boluje od maligne bolesti za koju treba velika novčana sredstva za dugotrajno liječenje .

Turnir će se održati 19.01. ( subota ) s početkom u 11 sati u školskoj dvorani Kistanje. Prijave ekipa su do 18. 01 (petak) do 20 sati u caffe bar Mario' S kada je ujedno izvlačenje parova. Sistem natjecanja : 4+1.
Kotizacija po igraču iznosi : 100 kuna

Dobrovoljne novčane priloge možete uplatiti na žiro račun Erste banke: HR 54 24020063103541701 Sve informacije i prijave ekipa na mob : 097/ 771 89 527 Ante Brkić

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE" Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi:
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje ...
Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"