KRALJ PARKINGA NA VIŠNJIKU Izveo on svog BMW-a na travu, neka mu se mali malo napase...

KRALJ PARKINGA NA VIŠNJIKU

Zelene površine, kao što znamo, služe za parkiranje automobila. Što je površina veća to na njoj treba biti veći parking. Tko misli drukčije, neka malo bolje pogleda fotografiju našeg Kralja parkinga snimljenu u srijedu ujutro na prostoru ŠRC Višnjik.

Uvalio brajo svog BMW na zelenu površinu, neka ga, neka malo popase... 

Nije vlasnik automobila kriv, nego to što nema zid avisokog dva metra i što nigdje ne piše da se na zelenim površinama ne smije parkirati. A i da piše, vjerojatno bi sve opet bilo isto, nepismenost je danas širok pojam... 

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE" Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi:
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje ...
Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"