StoryEditorOCM
TribinaSJEDI OSAM SATI. BAŠ NIŠTA NE RADI. I TAKO PET MJESECI. PLAĆA: 4.700 kuna! (2)

Reakcija načelnika Lončara: "Sve mogu, ali moj rad i činjenice nitko i nikad neće ugasiti. Kakav mobing prema Ukaloviću, pa između nas godinama nema nikakvog kontakta!"

Piše Zadarski.hr
14. veljače 2019. - 20:28
sastanak_zupanija4-180917

Sukladno Zakonu o medijima molim Vas da objavite demant na članak, kojemu je isključivo namjera mene kao čovjeka proglasiti osvetnikom, progoniteljem i zlonamjernikom što u svom dosadašnjem životu nigdje i ničim nisam apsolutno pokazao, već upravo obratno činio i činim sve što je u mojoj moći da osiguram životne uvjete u svim segmentima za svakog svog mještanina pa i šire bilo kao fizička osoba ili vršitelj ove časne dužnosti. Sve mogu, ali moj rad i činjenice nitko i nikad neće ugasiti jer su vidljive i neizbrisive.

Što se tiče postupaka i procedure svi zaposlenici općinske uprave dužni su svoje radne obveze temeljem Pravilnika o unutarnjem redu i Odluke o ustrojstvu općinske uprave poštivati, što prijavitelj krši i ne poštuje pravila zapisana u aktima koje donosi ili je donijelo tijelo, u ovom slučaju Općinsko vijeće Općine Poličnik, koje prijavitelj svjesno ignorira i omalovažava. Nitko nije niti može biti izuzet, da radi što ga je volja ili da ne poznaje ili ne zna što ima pravo i obvezu u poštivanju svojih radnih zadataka. I gle vraga već pet-šest godina konstantno istim metodama čini nedopustive pokušaje kako bi moj rad oblatio i mene prikazao široj javnosti kao neodgovornog, a sebe žrtvom, što tko čita tekst, može donijeti svoj sud tko je ovdje zapravo radnik, a tko ne.

To što navodi da je žrtva mobinga i zlostavljanja odgovorno tvrdim da apsolutno nije istina jer moj i njegov kontakt u bilo kojoj komunikaciji već nekoliko godina uopće ne postoji i u ničemu nisam povrijedio pravila etičkog ponašanja. Što se tiče tzv. famoznog radnog prostora i premještaja nisam ničim povrijedio bilo kakvo pravilo u rasporedu djelatnika. Nadalje, obmanjuje javnost da prostor nije obilježen kao ured, a postoje stotine svjedoka koji su to uočili, međutim ili je isti bez znanja općinske uprave uklonio ili ako je netko drugo, a znao je za to morao je poduzeti prijavu, a to nije učinio što povlači sankcije o ponašanju lokalnog službenika na odgovornost.

Kad je u pitanju rad komunalnog redara on je jasno opisan u Zakonu o komunalnom gospodarstvu, u sistematizaciji o radu koje isti konstanto ne poštuje na način da mu je potrebno službeno vozilo, pa ga pitam neka upozna javnost u kojem to Zakonu stoji da mora imati auto i još nešto ne dozvoljavam nikomu da vrši ucjene prema općinskoj upravi i meni koji je dužan raditi u skladu propisanih Zakona. Također neka iznese istinu koliko je prihvatljiv od strane stranaka, kako se prema njima ponaša i da li je to u skladu zadaće koje mora pokazati prema svakoj stranci jer poziva i prijava na njegov rad odnosno nerad postoji.

Nevjerojatno je kad govori da je maknut kao ne bi vidio zloupotrebe, pitam ga koje, možda one za koje me prijavljivao i dopunjavao, što sam u svim izvidima i postupcima odbacio kao neosnovane, a mene zanima da li je spreman platiti sve troškove koje je nanio društvu maltretirajući mene i sve koji su bili zaduženi za radnje kad je Davor Lončar bio tema. Još nešto, pozivam ga da sam upozna javnost koliko je prijavio m2 stambenog prostora za naplatu komunalne naknade u odnosu na sadašnje stanje stambenog objekta kojeg je dogradio mimo Zakona o gradnji i drugo, pogledajte društvene mreže i riječi s kojima se služi napadajući gnjusno dužnosnike s crnim riječima gdje narušava sigurnost i prava pojedinca ili grupe pojedinaca.

Na kraju, ukoliko i dalje nastavi s lažnom kronologijom znam što dalje, a na prozivke neću dalje odgovarati jer moja zadaća nije cirkusirati već činiti djela koja sam i do sada činio.

Općina Poličnik, načelnik Davor Lončar

18. travanj 2024 10:57