"ZADAR JE LIJEP KOLIKO JE ČIST", A IPAK... Stanari "Maraska parka": Koliko "Čistoći treba vremena da zamijeni" oštećeni kontejner?!

Ne tako davno zadarska komunalna tvrtka "Čistoća"promovirala je slogan "Zadar je lijep koliko je čist", stoji i dopisu čitatelja našeg portala.

 No to je pomalo izblijedilo pa danas primjerice stanari naselja Maraska-Park 2 u ulici Grge Oštrića, već dva mjeseca strpljivo čekaju da im se komunalci smiluju i odvezu te zamjene ovaj razbijeni kontejner. Ne samo što je onesposobljen već je pun otpada koji se - pogađate, uopće ne prazni, a k tomu se iz istog širi nesnosan smrad. Nažalost sve urgencije i ukazivanje na problem završile su u ladici nekog "čistog" birokrate, koji se e-mailom udostojio čak dojaviti da cit. "Navedeni spremnik za miješani komunalni otpad će biti zamijenjen čim to bude moguće".  

Do tada gospodo obveznici plaćanja odvoza ovog smeća,  samo  nastavite i dalje uredno plaćati vaše mjesečne rate. Pa se vidimo „jednog lijepog dana".

E da...mi ozbiljno razmišljamo o okolišu svaki puta kada prođemo kraj ovog "spomenika". A za javnost - tu su dakako i fotografije!

Josip Tolić, jedan od predstavnika stanara.

Naslovnica Tribina

Najčitanije