StoryEditorOCM
TribinaNEZADOVOLJNI POBJEDNICIMA: GLEDATELJI SE OKOMILI NA SUPERPAR, FINALE KOMENTIRAO I ENIS

Okinuo je selfie s finalistima: 'Jedva su preživjeli, morala je i Hitna reagirati!'

Piše JL
26. travnja 2019. - 19:41
superpar.JPG

Još jedan televizijski show došao je svome kraju kad je u četvrtak u posljednjoj emisiji na RTL televiziji proglašen prvi hrvatski superpar! Pobjedu su odnijeli Jana i Miroslavkoji su osvojili 124.200 kuna, i to nakon fizički izrazito zahtjevnog zadatka.

Naime, natjecatelji su morali što dulje izdržati u zagrljaju, držeći svatko jednom rukom torbu tešku 15 kilograma dok se iznad njih izmjenjuju vremenske neprilike - ledena kiša, kipući zrak iz ventilatora i koješta drugo. U studio su bili pozvani svi parovi koji su sudjelovali u showu, gdje su bodrili svoje favorite.

Prvi su nakon gotovo sat vremena odustali Bada i Toca, no za izdržljivost su nagrađeni velikim pljeskom svih parova. Nakon sat vremena i 20 minuta popustila je i Tina. Premda ju je Davor bodrio, morala je pustiti torbe (u međuvremenu su dobili i drugu torbu) rekavši da ju je strah da se ne razboli, a kod kuće je čekaju djeca. Tako su Jana i Miro postali prvi hrvatski superpar i otišli kući sa 124 tisuće kuna.

- Novac je otišao tamo gdje je trebao otići i nije nam žao - komentirali su Tina i Davor pobjedu suparnika.

Neposredno prije emisije voditelj Enis Bešlagić na svom je profilu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s finalistima, očito snimljenu nakon izazova, jer su bili u društvu medicinskih djelatnika, a Tina je na kauču odmarala prekrivena dekom.

- Samo ću vam reći da su jedva preživjeli finale i da je Hitna morala reagovati... Sreća da je Šemso tu uvijek - napisao je Bešlagić.

 Kao i uvijek, nisu svi gledatelji zadovoljni. Premda se svi slažu da je izbor voditelja ovaj put bio apsolutno pogođen te su mnogi rekli da bi samo zbog Enisa ponovno gledali show, nisu svi oduševljeni pobjedom Jane i Mire. Najviše je kritika upućeno na račun fizičke zahtjevnosti zadatka zbog čega su Bada i Toca automatski izgubili laganu prednost i šansu za pobjedu. A čini se i da su osvojili gledatelje svojim odnosom.

 ‘Toca i Bada su pravi super par’, ‘Vi ste moralni pobjednici’, ‘Toliko ljubavi se vidi između njih, poštovanje, respekt’, ‘Nadam se da će im barem kampicu dat’, ‘Bada i Toca su prošli jednu tešku životnu priču i zato su super par jer bi mnogi u tome poklekli. Svaka im čast za sve i za ovaj show’, ‘Ne znam zašto stalno forsirate igre snage? Vi kao da birate najsnažnijeg muškarca i ženu… Zanimljivo je to sve, ali ste totalno otišli u drugom smjeru…’ i ‘Gledala sam čitav serijal ali ovo sinoć je bilo dno dna, čiji bolesni um može osmisliti takav zadatak da se ljudi razbole, pored toliko kreativnih zadataka’ samo su neki od komentara na stranici na Facebooku.

18. travanj 2024 05:17