StoryEditorOCM
TribinaU KAZALIŠTU LUTAKA

Otvorena izložba fotografija učenika osnovnih i srednjih škola!

Piše Zadarski.hr
3. svibnja 2019. - 16:43
Eko dani 2019_Foto izložba (5).JPG

 U zadarskom Kazalištu lutaka u petak je otvorena izložba fotografija učenika osnovnih i srednjih škola, u organizaciji Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, a u sklopu manifestacije „Eko dani“.

Na otvorenju izložbe proglašeni su najbolji radovi i uručene su nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola uz prigodan svečani program. Na natječaj fotografije naziva „Fotografija bez granica“ prijavljeno je preko 120 fotografija u dvije kategorije: srednja škola i osnovna škola.

Na 18. po redu "Eko danima" zajednička tema za ovu godinu je "Eko spiza". Kao škola partner sudjelovala je i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar sa svojim štandom i učenicimakoji su prezentirali kako se rade zdravi voćni napitci (smoothie). Gosti izložbe i učenici mogli su kušati različite, šarene zdrave napitke uz rzvijanje zdravih navika.

Na 18. po redu Eko danima zajednička tema za ovu godinu je Eko spiza. Kao škola partner sudjelovala je i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar sa svojim štandom i učenicimakoji su prezentirali kako se rade zdravi voćni napitci (smoothie). Gosti izložbe i učenici mogli su kušati različite, šarene zdrave napitke uz rzvijanje zdravih navika.

Osnovna škola - nagrade:

1. Ivan Prpić 8 razred s fotografijom U bijeli svijet,, OŠ Nikole Tesle Gračac

2. Ana Kostović 5 razred s fotografijom Posljednja kap, Oš Bartula Kašića Zadar

3. Marin Štrajn 8 razred s fotografijom Iskonska pučina, Oš Petra Preradovića Zadar

Srednja škola - nagrade:

1. Emanuela Škara 3 razred (Oboa), Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar

2. Stella Agić 2 razred (Boje), Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar

3. Dorijan Dukić 3 razred (Plač galaksije), Prirodoslovno-grafička škola Zadar

25. travanj 2024 01:24