StoryEditorOCM
TribinaMEĐUNARODNI STRUČNI SKUP OVOG VIKENDA

Profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Piše Zadarski.hr
7. svibnja 2019. - 14:06
146

15. Međunarodni stručni skup u Zadru okupit će više od 200 sudionika, dok će posjetitelji tijekom dvodnevnog izdanja sudjelovati na preko 20 predavanja, prezentacija i panelu koja će održati više od 40 utjecajnih govornika.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava 09. i 10. svibnja 2019. u Falkensteiner Hotelu Adriana u Zadru održava se ovaj  skup namijenjen stručnjacima u području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Održivi razvoj sustava profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom, održivi razvoj zaštitnih i integrativnih radionica, inovacije postojećih sadržaja i procesa, personalizacija tržišne komunikacije samo su neke od tema koje će predstaviti domaći i inozemni stručnjaci u više od 20 izvanrednih prezentacija, predavanja te panel raspravi.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava osiguratće nam uvid u dvije aktualne teme; posredan utjecaj mirovinske reforme na profesionalnu rehabilitaciju te unapređenje položaja osoba s invaliditetom analizirat će Melita Čičak. Dok će Zrinka Špoljarić govoriti o kontinuiranom unaprjeđenju rada centara za profesionalnu rehabilitaciju, te njegovom krajnjem utjecaju na bolju i učinkovitiju integraciju osoba s invaliditetom na tržište rada.

27. travanj 2024 00:48