FOTO: CMC FESTIVAL Lille je privukla najviše pažnje: njen nastup ocijenjen je kao 'par minuta čistog seksipila'...

FOTO: CMC FESTIVAL

CMC festival se nedvojbeno etablirao kao glazbeni događaj na kojem se natjecateljice zapravo natječu koja će biti izazovnije, provokativnije, oskudnije odjevena, čiji će dekolte narednog dana osvojiti više naslovnica i pažnje na portalima.

U istom tonu i ruhu nastavilo se i ove godine.

Usprkos skandalu kojim je obilježena zbog incidenta s gospođom u Zagrebu o kojem su svi mediji izvještavali, Splićanka Lidija Bačić se na pozornicu popela u sjajnom raspoloženju i, dakako, očekivano oskudnoj kreaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LilleIsHere

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

U "haljini" koju su činili minijaturni ciklama "topić" nalik bikiniju i uska narančasta suknja, Lille nije ostavljala puno mašti, pa su neki njezin nastup s pjesmom "Muške suze" ocijenili kao - par minuta čistog seksipila...

Na seksipil su naveliko igrale i pjevačica Colonije, Ivana Lovrić, s pratećim plesačicama, kao i Slovenka Alya, za koju su se mnogi pitali tko je ona uopće.

U ružičastoj opravici koja se vrtjela oko nje i na momente pokazivala previše definitivno je bila jedna od komentiranijih pojava na festivalu.

Pomniji pratitelji glazbenih događanja Alye se mogu sjetiti kao sudionice slovenskog natjecanja za pjesmu Eurovizije, 2015., kad je s Nenom Belanom izvela pjesmu “Misunderstandings”, a iste je godine pjevala na ceremoniji otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. 

Na pozornici CMC festivala predstavila se s pjesmom "Sedam dana na moru“.

Dinamična u stylingu i nastupu bila je i inače znatno samozatajnija Domenica, koja je svoj singl "Ne vidim, ne čujem" izvela odjevena u atraktivnu srebrnu haljinicu i praćena plesačicama.

Pjevačkim "uskrsnućem" je apsolutno iznenadila i tv voditeljica Vjekoslava Bach, koja je u 53. godini u prehrabroj odjevnoj kombinaciji izvela pjesmu "Da sa mnom ostariš", uz pratnju Marija Rucnera.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

NERASKIDIVE POVEZNICE 'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege

'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege
Sve što je činila, govorila i pisala i kako je živjela Mani Gotovac činila je na samo sebi s...
'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege