StoryEditorOCM
TribinaFOTO: CMC FESTIVAL

Lille je privukla najviše pažnje: njen nastup ocijenjen je kao 'par minuta čistog seksipila'...

Piše psd
9. lipnja 2019. - 21:48

CMC festival se nedvojbeno etablirao kao glazbeni događaj na kojem se natjecateljice zapravo natječu koja će biti izazovnije, provokativnije, oskudnije odjevena, čiji će dekolte narednog dana osvojiti više naslovnica i pažnje na portalima.

U istom tonu i ruhu nastavilo se i ove godine.

Usprkos skandalu kojim je obilježena zbog incidenta s gospođom u Zagrebu o kojem su svi mediji izvještavali, Splićanka Lidija Bačić se na pozornicu popela u sjajnom raspoloženju i, dakako, očekivano oskudnoj kreaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LilleIsHere

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

U "haljini" koju su činili minijaturni ciklama "topić" nalik bikiniju i uska narančasta suknja, Lille nije ostavljala puno mašti, pa su neki njezin nastup s pjesmom "Muške suze" ocijenili kao - par minuta čistog seksipila...

Na seksipil su naveliko igrale i pjevačica Colonije, Ivana Lovrić, s pratećim plesačicama, kao i Slovenka Alya, za koju su se mnogi pitali tko je ona uopće.

U ružičastoj opravici koja se vrtjela oko nje i na momente pokazivala previše definitivno je bila jedna od komentiranijih pojava na festivalu.

Pomniji pratitelji glazbenih događanja Alye se mogu sjetiti kao sudionice slovenskog natjecanja za pjesmu Eurovizije, 2015., kad je s Nenom Belanom izvela pjesmu “Misunderstandings”, a iste je godine pjevala na ceremoniji otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. 

Na pozornici CMC festivala predstavila se s pjesmom "Sedam dana na moru“.

Dinamična u stylingu i nastupu bila je i inače znatno samozatajnija Domenica, koja je svoj singl "Ne vidim, ne čujem" izvela odjevena u atraktivnu srebrnu haljinicu i praćena plesačicama.

Pjevačkim "uskrsnućem" je apsolutno iznenadila i tv voditeljica Vjekoslava Bach, koja je u 53. godini u prehrabroj odjevnoj kombinaciji izvela pjesmu "Da sa mnom ostariš", uz pratnju Marija Rucnera.

25. travanj 2024 07:43