U PETAK U ZADAR STIŽE CIJELA VLADA NA ČELU S PREMIJEROM Plenković će se sastati s hrvatskim županima, predstavnicima Udruge gradova i Zajednice općina

U PETAK U ZADAR STIŽE CIJELA VLADA NA ČELU S PREMIJEROM

U petak, 14. lipnja 2019. godine u Zadru će se održati  sastanak Vlade RH na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem sa županima, predstavnicima Udruge gradova u RH i Hrvatske zajednice općina te predsjednikom Odbora za lokalnu i područnu samoupravu u Hrvatskom saboru.

Sastanak će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.

Istoga dana u prostorijama Poliklinike Opće bolnice Zadar održat će se  primopredaja fotografija izložbe „Volim svoju županiju".

Naime, posljednje tri godine građani Zadarske županije najaktivnije sudjeluju u foto natječaju „Volim svoju županiju“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija. S ciljem povezivanja svih dijelova Lijepe Naše i poticanja sugrađana na razmišljanje o posebnostima različitih kutaka Republike Hrvatske, najbolje fotografije iz svih županija svake godine čine postav putujuće izložbe koja je do sada obišla preko 1000 kilometara - od Osijeka sve do Dubrovnika.

Postav izložbe „Volim svoju županiju“ 2018. s ukupno 22 fotografije (20 županija i grad Zagreb te pobjednička fotografija prema glasovima na Facebooku) Hrvatska zajednica županija donirat će Poliklinici Opće bolnice Zadar. Želja nam je da pacijentima i njihovim posjetiteljima vrijeme u bolnici ostane u što ljepšem sjećanju.

Fotografije će ravnatelju Željku Čulini uručiti predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te župan Zadarske županije Božidar Longin.

Djela čak dvaju autora iz postava „Volim svoju županiju“ 2018. dolaze iz Zadarske županije – stručni žiri proglasio je fotografiju Danijele Pedišić najboljom u Zadarskoj županiji, a Ivan Knežević osvojio je prvo mjestu prema broju glasova prikupljenim putem Facebooka.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

NERASKIDIVE POVEZNICE 'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege

'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege
Sve što je činila, govorila i pisala i kako je živjela Mani Gotovac činila je na samo sebi s...
'Za neke je bila 'hodajući skandal', teatrizirala je i vlastitu smrt...': na komemoraciji Mani Gotovac govorilo se s puno emocija; Stigle su kći Katja i unuka Brina, okupili se i brojni prijatelji i kolege