StoryEditorOCM
TribinaSNIMIO ČITATELJ: PRIMITIVIZAM U ŠIBENSKOJ ULICI NA BILOM BRIGU

Pogledajte što su na plus 40 "uzorni stanari" ostavili kraj kontejnera!

Piše Zadarski.hr
2. srpnja 2019. - 11:26
65290681_2293693637611910_6307602852239900672_n

Kad pogledate ove fotografije koje je snimio naš čitatelj u Šibenskoj ulici na Bilom Brigu, dođe vam da se zapitate: pa dobro stvarno, kako je moguće da netko i pored toliko godina života u gradu nije osvojio najosnovnije navike civiliziranog ponašanja?!  Koje, primjerice, uključuju i to da se otpad baca na primjereno mjesto, u kontejnere, na kojima lijepo piše čemu služe?!

Umjesto toga, u Šibenskoj ulici na Bilom Brigu, stanari iza i oko istih tih kontejnera bacaju i skrivaju otpad koji na plus 40 stupnjeva prijeti- pravom zarazom! Ako malo bolje pogledate, uz komade namještaja, šute, granja od smokava i još hrpa smeća kojemu tamo nije mjesto, neki primitivac, jer ga bolje ne možemo nazvati, ostavio je dvije ogromne kante u kojima se kiselio kupus i u njima odvratnu, rasolnu tekućinu koja se ukuhala u plastici i po ovim vrućinama smrdi na kilometar!  Pridodajte tome muhe, ose i ostale beštije koje se skupljaju na taj smrad...

- Da se odmah razumijemo ovo nije problem Čistoće, nego stanara! Imamo dovoljno kontejnera, redovite se prazne, ali što da rade s ovakvim primitivcima?! Kakva je kazna za nekoga tko kante sa smrdljivim rasolom sakrije iza kontejnera i svim susjedima danima zagorčava život? Što je bilo toliko teško staviti to u auto i odvesti negdje? Ma strašno! Uzalud to što su nam gradski komunalci lijepo uredili ovo dvorište, posadili travu, kad ovakvi primitivci žive među nama- kaže nam ogorčeni stanar sa Bilog briga.   

25. travanj 2024 18:30