StoryEditorOCM
TribinaSEKS I REKREACIJA

Zaboravite pozu 69, 70 će vas oboje zaluditi, a 68 ćete željeti prakticirati baš svaki dan

Piše živim.hr
22. srpnja 2019. - 21:30
iStock-926309240

Dobar stari seksualni klasik dobio je konkurenciju! Iskusni kažu - kad probate ove poze, oralno ćete zadovoljstvo željeti prakticirati na ova dva načina.

Većina ljudi upoznata je s pozom "69", ali jeste li znali da postoji i divlja verzija koja bi vaš seksualni život mogla odnijeti na jednu višu razinu?, piše živim.hr.
 

Parovi koji prakticiraju pozu "70" kažu kako je puno uzbudljivija verzija ugodnog klasika.

 

Naime, dok poza 69 podrazumijeva da oba partnera istovremeno dobivaju oralno zadovoljstvo ležeći, poza 70 zahtjeva da si taj užitak priuštimo stojeći, odnosno vertikalno.


Kako se 'namjestiti'

U ovoj pozi, muškarac bi prvo trebao kleknuti na koljena. Žena stoji ispred njega okrenuta leđima i podiže svoje noge oko njegova vrata.

Kada se žena osloni rukama o pod, muškarac se lagano uzdiže i ljubavna igra može početi. U ovoj pozi njena je vagina u razini njegovih usta, a njegova muškost u razini njenih usana. Ako se žena osjeća dovoljno sigurno, ruke može s poda premjestiti na njegova bedra ili se dodatno poigrati njegovim mošnjama.

Iskusni u ovoj pozi ističu kako je ovakvo seksualno, odnosno oralno iskustvo nezaboravno te nedvojbeno pruža igru za pamćenje, ali i kako zahtjeva određenu fizičku snagu.

 

Također napominju kako se poza 70 nikako ne bi trebala izvoditi pod utjecajem alkohola ili nečeg jačeg, jer pad s takve visine na glavu ili vratnu kralježnicu može izazvati ozbiljne posljedice. Stoga, pamet u glavu!


Trik za bolji užitak

Na kraju, otkrivaju i trik, a taj je - lubrikant. Naime, ako se prethodno namažete po prsima i trbuhu lubrikantom neće biti neugodnog trenja između vas i partnera te će vaša tijela moći ritmično uživati u ovom naopakom oralnom zadovoljstvu. Samo, i s time buditi oprezni, lubrikant ne smije dospjeti na vaše noge ili dlanove kako dama ne bi izgubila ravnotežu i skliznula.

She is satisfying her sexual horny hot secret ambitious, feeling ecstasy and pleasure. Passionate naughty mistress in erotic lace black underlinen is sitting on the man and is going to kiss him

GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Zašto bi bilo uvijek isto, ako ne mora!?


ČITAJTE I:


Molim, može svaki dan

A kad smo kod oralnog zadovoljavanja, osim poze 69 i 70, tu je i poza "68" za koju se svi koji su je probali, kunu da bi je rado prakticirali svaki dan.

Ova izvedenica poze 69 toliko je dobra da bi na mnoge mogla djelovati tako da se češće osjećaju pohotno, napaljeno i divlje.


Što nam je činiti

Prvo - opustite se ;) Pogotovo ako ste onaj među partnerima koji će primati pozu 68.

Naime, ova poza ne zahtijeva akrobatsku vještinu kao poze 69 ili 70. Dok jedan partner leži na leđima nogu svinutih u koljenima, drugi partner liježe leđima na njega tijelom okrenutim u suprotnom smjeru. Vizualizirajte si - naslonjeni ste leđima na partnerova koljena, a vaše međunožje trebalo bi biti na "izvolite" njegovom licu, odnosno ustima.

Vjerujemo, sve vam je jasno - riječ je o pozi koja će vam pružiti ultimativno oralno zadovoljstvo, jer je sva pažnja usmjerena samo na vas i vašu intimnu zonu.

 

Također, partnerove ruke su slobodne pa vas njima može milovati, a to možete činiti i sami...

 

Back rear view of mature macho, opening his trausers standing, attractive long haired model on her knees, wearing nice lingerie, collar on neck, invites him to join her, brick walls bedroom

GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Osim što je ponekad dobro pokazati inicijativu, dobro je biti i malo sebičan.


Mnogi to tako vole

Anketa koju je proveo Tango.com među korisnicima kaže kako je 68 savršena poza zbog užitka koji pruža, posvećenosti jednom partneru, ali i mogućnosti istraživanja svega što nam paše u oralnom seksu. To, dodaju, nije moguće u pozama 69 ili 70,  piše živim.hr.

Dodajmo još i kako kod ove poze možete olakšati partneru koji vam pruža oralno zadovoljstvo tako da se oslonite na laktove i umanjite težinu svojeg tijela koji nosi dok je ionako "zaposlen".

Sad kad ste upućeni, neka užitak počne!

19. travanj 2024 20:17