SNIMILA ČITATELJICA Već danima upozoravam na smeće koje se ne prazni na biogradskim plažama!

SNIMILA ČITATELJICA

- Ovim putem željela bih Vas zamoliti da potaknete nadležne službe da se u jeku turističke sezone često i redovito počnu prazniti kante za smeće na plažama u Biogradu na moru - napisala je čitateljica i poslala nam fotografije.

- Posebice govorim o plaži Primorje u Biogradu gdje se već danima ne reagira. U utorak 6. kolovoza ujutro sam već kontaktirala Biogradsku turističku zajednicu putem Facebooka kako bih ukazala na ovaj problem. Na moju žalost, kao i brojnih drugih kupača, do danas se kanta još uvijek nije ispraznila, a smeća naravno ima samo još više - napisala je čitateljica.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE" Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi:
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje ...
Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"