SNIMIO ČITATELJ Plaćam komunalne naknade i odvožnju smeća. Zašto nitko ne kosi travu i odvozi smeće? Gdje se troši taj novac? Inspekcije, dođite!

SNIMIO ČITATELJ

Pismo čitatelja s Paga prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

ja godinama ljetujem u Apartmanskom naselju Gajac nadomak Novalje. Godinama gleda jedno-te-isto smeće koje nitko ne čisti. Godinama gledam nepokošenu travu.

Vlasnici apartana tijekom cijele godine plaćaju komunalne naknade i odvožnju smeća.

Gdje odlazi taj novac? Gdje se troši taj novac? Da li ima igdje javno objavljeno gdje se i na što troši novac od Gajca?

Zašto nitko ne kupi smeće u Gajcu? Zašto nema smetlara u Gajcu (djelatnika koji čiste)? Zašto se trava ne kosi u Gajcu?

Hrvatska je prelijepa zemlja. Želi se baviti turizmom? Ne može ako su na vodećim mjestima odgovornim za čistoću nekompetentni, nestručni ljudi koji ne rade svoj posao.

U prilogu ovog e-maila nalazi se par fotografija smeća iz Gajca. Pozivam (javno) sve inspekcije da dođu u Gajac i uvjere se sami!

Ja jako volim svoju domovinu Hrvatsku. Prelijepa je. Žalosti me kako se pojedni odnose prema njij i prema nama koji punimo proračune, kao da smo bedasti.

Molim vas da reagirate prema ovom e-mailu.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

SKANDAL U BIOGRADU (3); VIDEO: EVO KAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE KOJA JE IZAZVALA SKANDAL U BIOGRADU "Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

Evo kako je izgledalo izvlačenje nagradne igre koja je izazvala skandal u Biogradu na moru. U videu se može vidj...
"Zašto je kutija bila kartonska, a ne prozirna i zašto nije bila zapečaćena? Jesu li na ''sretnim'' kuvertama bila napisana imena?"

"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE" Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi:
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje ...
Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"