SNIMIO ČITATELJ Plaćam komunalne naknade i odvožnju smeća. Zašto nitko ne kosi travu i odvozi smeće? Gdje se troši taj novac? Inspekcije, dođite!

SNIMIO ČITATELJ

Pismo čitatelja s Paga prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

ja godinama ljetujem u Apartmanskom naselju Gajac nadomak Novalje. Godinama gleda jedno-te-isto smeće koje nitko ne čisti. Godinama gledam nepokošenu travu.

Vlasnici apartana tijekom cijele godine plaćaju komunalne naknade i odvožnju smeća.

Gdje odlazi taj novac? Gdje se troši taj novac? Da li ima igdje javno objavljeno gdje se i na što troši novac od Gajca?

Zašto nitko ne kupi smeće u Gajcu? Zašto nema smetlara u Gajcu (djelatnika koji čiste)? Zašto se trava ne kosi u Gajcu?

Hrvatska je prelijepa zemlja. Želi se baviti turizmom? Ne može ako su na vodećim mjestima odgovornim za čistoću nekompetentni, nestručni ljudi koji ne rade svoj posao.

U prilogu ovog e-maila nalazi se par fotografija smeća iz Gajca. Pozivam (javno) sve inspekcije da dođu u Gajac i uvjere se sami!

Ja jako volim svoju domovinu Hrvatsku. Prelijepa je. Žalosti me kako se pojedni odnose prema njij i prema nama koji punimo proračune, kao da smo bedasti.

Molim vas da reagirate prema ovom e-mailu.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

GDJE JE KRAJ? Kvadrat stana u dvije godine poskupio čak 800 eura, jesu li prodavatelji pretjerali?; 'Cijene su nerealne, zato se tek svaka šesta nekretnina proda tijekom jedne godine od oglašavanja'

Kvadrat stana u dvije godine poskupio čak 800 eura, jesu li prodavatelji pretjerali?; 'Cijene su nerealne, zato se tek svaka šesta nekretnina proda tijekom jedne godine od oglašavanja'
Program subvencija stambenih kredita, preko kojeg je oko 5,5 građana kupilo stanove ili kuće,  najbolje su ...
Kvadrat stana u dvije godine poskupio čak 800 eura, jesu li prodavatelji pretjerali?; 'Cijene su nerealne, zato se tek svaka šesta nekretnina proda tijekom jedne godine od oglašavanja'