StoryEditorOCM
TribinaPUPIĆ BAKRAČ O SUSPENDIRANOM POLICAJCU

"Zadarska policija organizira lov na vještice, šalje ljude na detektor tražeći osobu koja je zataškavanje razotkrila javnosti"

Piše Zadarski.hr
23. studenog 2019. - 18:25
zupanija13-080218

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje za medije kojeg prenosimo u cijelosti. 

U aferi oko bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Čelića postoje jasno razgraničene dvije strane. Pošteni policajac koji želi pravno uređenu, poštenu i pravednu Republiku Hrvatsku (tko god on da jest) te oni koji su zataškavali slučaj obijesne vožnje, progone i suspendiraju nevinog policajca, među kojima je ministar Božinović koji žele da Hrvatska bude i ostane nepotističko-klijentelistička balkanska krčma.

Policajac Josip Čelić je u naseljenom mjestu gdje je ograničenje brzine 50 km/h vozio 165 km/h. Znači da je hotimično dovodio u opasnost zdravlje i živote ljudi na sličan način kao da je u naseljenom mjestu nasumično pucao iz vatrenog oružja. Nije suspendiran već i dalje radi u sustavu, a PU zadarska organizira lov na vještice, šalje ljude na detektor tražeći osobu koja je zataškavanje razotkrila javnosti. 

U svemu tome ministar Božinović kao da se najeo bunike bulazni gluposti uspoređujući državu i državne institucije sa tvrtkom !? Da li on stvarno smatra da su RH i MUP tvrtke u vlasništvu HDZa !?  Da li misli kako  u ovoj državi postoji neka nova HDZova buržoazija koja je nedodirljiva, van svih Zakona !?

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač 

 

18. travanj 2024 13:18