StoryEditorOCM
Tribina"OVO SPADA U RUBRIKU VJEROVALI ILI NE"

Pupić Bakrač se mora očitovati Ministarstvu poljoprivrede zbog natpisa o predsjednici Kolindi: "Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat?!"

Piše Zadarski.hr
14. prosinca 2019. - 13:57
Kolinda Bandić

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač obratio se medijima kako bi javnost obavijestio o zahtjevu za očitovanje koji je primio od povjerenice za etiku Ministarstva poljoprivrede. Pupić Bakrač se medijima obratio s riječima da njen zahtjev "spada u rubriku vjerovali ili ne", a evo o čemu se radi.

- Od moralne policije Ministarstva poljoprivrede dobio sam dopis da se očitujem o svom političkom radu. Odgovor će biti u veselom tonu, napisao je Pupić Bakrač kojemu iz Ministarstva poljoprivrede zamjeraju njegove nedavne natpise na vlastitom Facebook profilu gdje je podijelio članka Jutarnjeg.hr u kojem predsjednica Kolinda Grabar Kitarović daje obrazloženje zbog čega je pjevala na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

- Koja lavovska borba protiv korupcije. Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat. Dilemu mi pričinjava kvantitet izrečenih i učinjenih stupidnosti a bogme i kvalitet, napisao je Pupić Bakrač u objavi na svom Facebook profilu uz članak Jutarnjeg.

- Zaprimila sam pritužbu u kojoj podnositelj pritužbe smatra da ste povrijedili Etički kodeks državnih službenika, odnosno da ste povrijedili pravila ponašanja državnih službenika i etička načela na temelju kojih su državni službenici dužni postupati tj. da niste pri iznošenju osobnih stavova pazili na ugled državne službe i osobni ugled kako je predviđeno člankom 8. Etičkoga kodeksa. Na temelju članka 19. i članka 20. Etičkoga kodeksa dužna sam provesti postupak ispitivanja osnovanosti navedene pritužbe te Vas molim za pisanu izjavu o istoj, napisala je povjerenica za etiku Ministarstva poljoprivrede Pupiću Bakraču.

19. travanj 2024 16:17