StoryEditorOCM
Crna kronikauhićeni su

Brutalno pretukli poznanika, strpali u auto i odvezli u šumu. A onda je krenulo iživljavanje...

Piše Vijesti SD
21. svibnja 2023. - 13:51

Dvojica muškaraca sumnjiči se da su poznanika izvukli iz auta, nemilosrdno mlatili, odveli ga u šumu gdje su mu prijetili da će ga ubiti, objavila je zagrebačka policija.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 32 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kaznena djela „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo „Prijetnja“.

Sumnja se da su 16. svibnja 2023. godine oko 21.30 sati u Vrbovečkoj Dubravi došli do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik, nakon čega je 32-godišnjak tjelesnom snagom izvukao 23-godišnjaka iz automobila, da bi ga potom obojica osumnjičenih dok je ležao na tlu više puta rukama i nogama udarili po tijelu. Od namjere nasilnog ponašanja tada nisu odustali već su oštećenog silom ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak dok je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati oštećenog da bi se zatim odvezli do šume u blizini Dragičevca, silom ga izvukli iz vozila i nastavili udarati rukama i nogama. Nasilje se niti tada nije prekinulo već su oštećenog pritisnuli uz stablo, da bi ga potom osumnjičeni 32-godišnjak započeo gušiti te mu verbalno prijetiti da će ga usmrtiti. Nakon izrečene prijetnje, sumnja se, oštećenog su ponovo silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz svog vozila.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, objavili su iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 03:09