StoryEditorOCM
Crna kronikanepozvani gost

Provaljeno u stan zagrebačkog poduzetnika, supruga poznate manekenke. Lopov pokrao skupocjeni nakit, šteta je ogromna

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
4. svibnja 2023. - 18:42

Da su imali ne(po)zvanog gosta tijekom produženog vikenda u stanu u Zagrebu, zagrebački poduzetnik V.Đ. (36), inače suprug poznate hrvatske manekenke otkrio je u utorak rano ujutro po povratku kući.

Naime, nepoznati lopov ili, pak, više njih protutnjali su domom 36-godišnjaka u zagrebačkoj Ulici Vijenac. Iz stana je, nakon temeljite premetačine, kradljivac odnio sa sobom veću količinu skupocjenog nakita.

Materijalna šteta, prema posljednjim informacijama kako doznaje Jutarnji list, iznosi oko 200 tisuća eura.

Policija je s mjesta događaja, kao i uvijek u takvim slučajevima, izuzela sve tragove koje je provalnik eventualno ostavio za sobom. Provalnička akcija dogodila se između 30. travnja, kad je vlasnik napustio stan, te 2. svibnja kad su se vratili s puta.

Inače na samom objektu postoji videonadzor kao i na nekretnini preko puta. Jesu li kamere bile u funkciji i jesu li snimile provalnike prilikom dolaska a potom i kad su odlazili, nije poznato.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a nije za isključiti da je lopov itekako bio dobro upućen u odsutnost vlasnika iz doma pa je samo iskoristio priliku da se domogne tuđeg bogatstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:37