StoryEditorOCM
Crna kronikaNOĆNA PALJEVINA

Vatreni rat kraj Splita: ženska osoba natopila kafić na plaži benzinom i zapalila ga, turist gasio požar i umalo stradao! Vlasnik nam ustupio snimke kamere, sumnja tko je krivac

1. srpnja 2022. - 12:28
Nadzorna kamera bistroa 'In' u Strožancu snimila je žensku osobu kako polijeva zapaljivu tekućinu po lokalu; Plamen se proširio u trenuScreenshot/Privatni album/Gordana Zerdun

U bistrou "In", na plaži u Strožancu u Podstrani u noći sa četvrtka na petak ženska osoba je podmetnula požar nakon što je natopila stolove zapaljivom tekućinom. Širenje plamena je spriječio Francuz, gost iz obližnjeg apartmana, koji je tom prilikom zadobio opektine na rukama i umalo i sam stradao.

Naime, zbog tekućine koja je natopila objekt, vatreni jezici su se proširili tolikom brzinom da je stranac jedva izbjegao teže posljedice. Vlasnik kafića Jurica Vuleta, kaže kako sumnja tko je krivac.

Ustupio nam je snimke svoje nadzorne kamere na kojima se vidi noćna posjetiteljica te turist koji gasi požar. Sretan je što nisu stradali gosti u apartmanima iznad lokala.

Na jednoj snimci vidi se kako oko 4.30 sati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:13