StoryEditorOCM
Crna kronikaNOĆNA PALJEVINA

Vlasnik bistroa u kojem je preksinoć podmetnut požar i dalje je u šoku: ‘Mislio sam da je bačen Molotovljev koktel! Da nije naišao turist iz Francuske, požar bi se proširio i na apartmane. A u njima su spavali gosti iz Švedske...‘

1. srpnja 2022. - 17:35
Sin vlasnika bistroa 'In' Filip Vuleta, Francuz koji je gasio požar Morad el Monsour i vlasnik lokala Jurica Vuleta.Joško Šupić/Cropix

Vlasnik bistroa "In" u Strožancu, u kojem je noćas podmetnut požar, Jurica Vuleta, kaže kako sumnja tko je krivac, ali ne može sa sigurnošću pokazati prstom ni na koga.

- Neka policija odradi svoj posao. Oni su napravili očevid i uzeli otiske prstiju i sve ostale tragove. Kazali su mi da je po bistrou polijevan benzin. Kada sam na snimci vidio kako brzo se razbuktao požar, pomislio sam da je bačen Molotovljev koktel.

Međutim, ima bit kako je zapalila kutiju šibica i bacila je na jedan od stolova natopljen zapaljivom tekućinom. Pazite, da nije naišao taj Francuz, koji je s društvom u apartmanu u susjeda, požar bi se proširio i na moje apartmane koji su iznad bistroa.

Osim što bi stradali moji gosti, Šveđani, koji su tu smješteni, moja obitel...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:35