StoryEditorOCM
HrvatskaPretres tjedna

I potkoženi političari propeli se protiv guvernera Vujčića i zamjenice mu Švaljek. Gdje su dosad bili? Mi ostali nismo mogli jer nas u školi nisu financijski opismenili. Čitave generacije nemaju pojma što je to dionica!

Piše Silvana Uzinić
14. siječnja 2022. - 21:26

Na kraju radnog tjedna doznali smo da nam nedostaje četristo tisuća stanovnika, demograf Stjepan Šterc je zvijezda dana, žali se što izvjestitelji rezultata posljednjeg popisa iz Državnog statističkog zavoda ne pokazuju emocije. Sve je pozdravila, sva ministarstva, samo nije pozdravila znanstvenike, očajava on komentirajući nastup šefice DZS-a Lidije Brković. Vjerojatno je trebala plakati, ne znam što je očekivao.

Ovo je jako, jaaaako zabrinjavajuće, mladi ne vjeruju u budućnost ove zemlje, očajava naš dežurni demograf. I taman smo to u brojkama doznali na dan kada se prisjećamo priznanja mile nam državice, kad se mnogima činilo da je pred nama upravo svijetla budućnost, kad smo imali neponovljivog vizionara na čelu, kojega će na njegovu stotu godišnjicu rođenja na filmu utj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:50