StoryEditorOCM
HrvatskaVRIJE NA OTOKU

Načelnik Murtera je najprije htio ‘zaustaviti Reuters‘, a sada moli da se ne stigmatizira zaražena blagajnica: Virus nije skakavac! Pokažite samilost

Piše PSD
10. travnja 2020. - 16:14
Toni Turčinov: Još jednom vas molim, ne stigmatizirajte ljude koji od srca rade za sve nas, stavljajući vlastito zdravlje i zdravlje svojih ukućana na kockuNikolina Vuković Stipaničev/HANZA MEDIA

Molim sve Murterine, posebno one koji su dali truda odaslati niz dezinformacija vezanih za slučaj koronavirus (COVID-19) pozitivne djelatnice trgovine “Studenac”, da reduciraju paničnu usmenu predaju neistina i pokažu razumijevanje prema već neljudski stigmatiziranoj djelatnici, te članovima civilnog stožera koji su u bili u doticaju s njom, kao i njoj bliskim kontaktima.

Stoji to u apelu koji je otočanima odaslao Murter Toni Turčinov,  načelnik općine Murter-Kornati, koji nam je potvrdio da je mjesni dućan zatvoren jer je jedna prodavačica zaražena koronavirusom.

- Siguran sam da se nije u dućanu zarazila, nosila je masku i rukavice, poštovala je sve mjere zaštite. Također, male su šanse da su se i kupci zarazili - rekao nam je u petak prijepodne Turčinov.

U međ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:48