StoryEditorOCM
HrvatskaOTELO SE KONTROLI

Nevjerica u požeškom Stožeru civilne zaštite: Ne možemo vjerovati koliko su kontakata ostvarili zaraženi povratnici iz Njemačke!

Piše PSD.
3. srpnja 2020. - 07:33
Zagreb, 270620. Centar grada. Zbog povecanja broja zarazenih koronavirusom gradjani su poceli sve vise nositi maske i na otvorenom prostoru.Goran Mehkek/Cropix

Nakon što je tijekom četvrtka samo u Požeško-slavonskoj županiji zabilježeno čak 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, županijski stožer Civilne zaštite je objavio kako je veliki broj zaraženih posljedica kontakata s dvoje povratnika iz Njemačke.

Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite i zamjenik župana Vedran Neferović kazao je za Hrvatski radio: "Fascinantan je broj kontakata koje su pojedine osobe napravile od povratka iz Njemačke. Ta priča sad poprima malo veće brojke i sad nam je učiniti sve da pohvatamo kontakte i da spriječimo širenje zaraze". 

Također je dodao i sljedeće: "Ljudi su se i opustili, trebali bi i sami pokazati malo više samokontrole, ako se vraćaju primjerice iz neke druge zemlje, onda bi prvih dana svakako trebali paziti da ipak ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:06