StoryEditorOCM
Hrvatskaoštra osuda

Udruga bolničkih liječnika spustila Karolini Vidović Krišto: Njeni stavovi o nošenju zaštitnih maski su netočni i znanstveno neutemeljeni!

31. srpnja 2020. - 23:26
Saborska zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto ustvrdila je da je nošenje maski - štetno?!Damjan Tadić/HANZA MEDIA

Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) ocijenila je u petak da su stavovi saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto o nošenju zaštitnih maski netočni i znanstveno neutemeljeni, te su preporučili građanima da ih zanemare.

HUBOL je u objavi na facebooku  oštro osudio paušalne i stručno neutemeljene stavove zastupnice Domovinskog pokreta Vidović Krišto koja u Saboru odbija nositi masku.

Kao kulminaciju "sage o maskama" navode njezinu "tragičnu izjavu o njemačkim liječnicima koji sve učestalije izdaju liječničke potvrde zbog toga što je nošenje maske štetno, umanjuje unos kisika i udišemo zrak koji smo ispustili iz sebe".  
HUBOL navodi da je riječ o znanstveno u cijelosti pogrešnim stavovima tobožnjih "njemačkih liječnika" koje citira saborska zastup...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:46