StoryEditorOCM
Politika‘Nismo žetončići‘

Vidović Krišto o odlasku iz DP-a: ‘Sve se promijenilo preko noći kada sam pokrenula tu inicijativu. Bila sam izložena pokušajima ušutkavanja‘

7. siječnja 2021. - 19:24
Zagreb,070121. Trg svetog Marka.Sabor RH. Tiskovna konfernicija zastupnice Karoline Vidovic Kristo i zastupnika Milana Vrkljana,tema konfeerencije je izlazak iz Kluba Domovinskog pokreta te daljni politicki rad.

Donedavni članovi saborskog Kluba Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan odbacili su u četvrtak teze bivših kolega da su rezervni igrači i "žetončići" HDZ-a, ocjenjujući HDZ i SDP kao nositelje društvene nepravde u Hrvatskoj.

"Kolegijalni politički odnos vodstva stranke prema meni promijenio se preko noći nakon što sam pokrenula inicijativu rasvjetljavanja afere vjetroelektrane Krš-Pađene, zbog čega sam nekoliko mjeseci izložena pokušajima ušutkavanja, cenzuriranja i niskih smicalica", rekla je Vidović Krišto na konferenciji za novinare.

Kao razlog razlaza s Domovinskim pokretom navela je da joj nije bilo dopušteno iznijeti ulogu čelnika SDP-a Peđe Grbina u aferi Uljanik, uz obrazloženje, kako je kazala, da treba graditi dobre odnose sa SDP...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:35