StoryEditorOCM

TORNADO POKRENUO AKCIJU ČIŠĆENJA PARKOVA Bez obzira na stanje u klubu, nastavljamo činiti dobra djela!

Piše PSD.
24. studenog 2016. - 21:45
tornado

Usprkos najvećoj krizi koja se pojavila od postanka košarkaškog kluba Zadar, navijači Tornada, iako revoltirani sadašnjim stanjem, ne odustaju od pomoći i ljubavi prema svom gradu Zadru. Tako su prošli tjedan započeli vrijednu akciju čišćenja i uređivanja parkova s Kapetanskim parkom.

-Kapetanski je bio u lošem stanju, Nasadi su odradili svoj dio posla, ali je ipak ostalo još šprica i stakla. Na svu sreću, sada je sve očišćeno, a to smo ponajprije napravili radi djece, jer upravo njih želimo vratiti na košarkaška igrališta- kaže nam Vice Genda, likvidator Udruge navijača Tornado Zadar.

Nakon Kapetanskog, koji je sada u boljem stanju nego prije, ali kojemu je prijeko potrebno novo asfaltiranje igrališta, navijači uskoro nastavljaju s čišćenjem i to s Perivojem Vladimira Nazora, a nakon kojega će na red doći i ostali parkovi te igrališta u Zadru. No, kako to da se u ovim kriznim vremenima zadarske košarke navijači bave čišćenjem?!

- Kriza u klubu nema nikakve veze s ovim! Uvijek nas predstavljaju isključivo kao huligane, a i prije je Tornado organizirao slične akcije kao što je dobrovoljno darivanje krvi i humanitarne turnire u basketu. Također,  pomagali smo unesrećenim obiteljima i područjima koja su bila zahvaćena poplavama - govori nam Vice dodajući kako i dalje nastavljaju s dobrim djelima pa će tako, već tradicionalno, i ovaj Božić usrećiti jednu obitelj teškog financijskog stanja s područja Zadarske županije.

- Želimo dokazati kako nismo tu samo zbog podrške voljenom klubu, već da smo uvijek bili i biti ćemo pri ruci svim Zadrankama i Zadranima, ali i kao vjerni čuvari našeg grada- završava Vice Genda.

IVA IVANAC

Pitanje stanja u KK Zadar ipak se nije moglo zaobići.
– Stanje u klubu jako je loše i svoje nezadovoljstvo jasno iskazujemo na utakmicama. Ono što Udruga navijača Tornado priželjkuje su ostavke Borisa Skroće i Branka Skroče. Svoj posao već duže vrijeme ne odrađuju kako bi trebali, a to se ponajprije vidi iz rezultata. A financijsko stanje kluba je pak posebna priča- odgovara Vice. Ovim putem također podsjeća sve ljubitelje KK Zadar da se proizvodi Tornada mogu kupiti između B i C ulaza u dvorani na Višnjiku te da na tom mjestu primaju prijave za odlazak na gostujuću utakmicu u Zagrebu protiv KK Cibone koja će se održati 27. studenog. 
20. travanj 2024 11:24