StoryEditorOCM
Zadar plusPOZNATA ZADRANKA I SLAVNI CHEF

Doris Pinčić totalno se okuražila, no Ivan Pažanin nešto joj je zamjerio...

Piše M.K.
19. siječnja 2017. - 15:02
Doris

Potaknuta pohvalama za svoj “ručak u kutiji”, kojeg je prošlog tjedna donijela na snimanje showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica totalno se okuražila, pa je splitskoj zvijezdi showa, chefu Ivanu Pažaninu, jutros spremala doručak.

Doris je, naime, na set stigla ranije, zasukala rukave i pripremila Pažaninu pravi zimski jutarnji obrok.

"Pohvalio je moj prošlotjedni ručak, pa je red da se dokažem i u pripremi doručka. Jaja su uvijek odličan izbor, a dodala sam i malo slanine da ga zagrije i da mu enegriju.

Ipak je on Dalmatinac i ne podnosi lako ove zagrebačke hladnoće. Poznato je da kapsaicin iz ljutih papričica potiče oslobađanje endorfina koji potiče dobro raspoloženje. Njih sam dodala zbog cijele ekipe iz produkcije.

Nadam se da će ga držati do osam navečer, kada završavamo s radnim danom...“, - kazala je kroz smijeh Doris.

Nakon što je prionuo doručku, splitski chef je ovako ocijenio Dorisine vještine:

"Ne znam jel' imala kakvu pomoć sa strane, nadam se da nije. Ja još nisam pripremao doručak, tako da joj nemam što zamjeriti. Al' sad me uvalila, morat ću ja sutra!

Da moram podići kuhaču, dobila bi čistu devetku. Osjećala je sigurno jedan grč prema ocjenama žirija. Nije to lako. A i treba ostaviti prostora za napredak. Da je dodala malo maslinovog ulja, možda sa strane za točanje, e onda bi bila prava stvar za desetku!

Predugo je u Zagrebu. Poslije snimanja idemo dolje na rehabilitaciju...“ - smijao se Pažanin.

24. travanj 2024 01:34