StoryEditorOCM
Zadar plusDOSAD NIKAD VIĐENO

Tihana Lazović u filmu o zombijima i pijanim studentima na praznicima

Piše 100posto
28. ožujka 2017. - 17:26
tihana

'HoliDead' je nezavisni hit godine, mješavina komedije i horora, objašnjava Velimir Grgić, hrvatski novinar, urednik scenarist, autor brojnih romana.

Naime, u tekstu koji je objavljen na fundthis.com stranici objasnio je da radi na novom filmskom projektu u kojem je zasad najveća zvijezdaTihana Lazović, jedna od ponajboljih domaćih glumica.

 

- To je nešto dosad neviđeno. Sunce, plaža, alkohol, droga i polugole djevojke u kombinaciji sa zombijima, kao stvoreno za veliko platno - najavljuje Grgić zamisao o svom novom projektu.

No da bi ga mogao ostvariti, potrebna mu je i određena svota novaca, pa ga oni koji vjeruju u uspjeh ove ideje mogu donirati putem fundthis.com  stranice uz pomoć koje se skupljaju donacije za različite projekte, a novac se može donirati s bilo koje destinacije na svijetu.

- Iznos nije bitan, a nakon što uplatite svoj doprinos, možete nas i direktno kontaktirati. Producent će vam osobno odgovoriti. Svaka vaša ideja uzet će se na razmatranje. Ovaj film napravit ćemo zajedno - poručuje Velimir.

Tihana u videu koji je priložen uz tekst i sama poziva sve voljne da pomognu u nastanku ovog filmskog iratka.

Ova uspješna glumica dosad je bila angažirana u filmskim hitovima kao što su 'Šuti' Lukasa Nole, Matanićevom 'Zvizdanu', 'S one strane' Zrinka Ogreste', 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana.

Ostali glumci za film 'HoliDead' još se traže.

15. travanj 2024 04:13