StoryEditorOCM
Zadar plusLUKA MODRIĆ ČEKA TREĆE DIJETE!

Supruga Vanja trudna je već punih 17 tjedana, beba dolazi nakon sedme obljetnice braka

Piše Tina Premec / Jutarnji list
16. svibnja 2017. - 11:36
LUKA

Obitelj Modrić uskoro će se povećati za još jednog člana.Luka Modrić i njegova supruga Vanja, kako doznajemo, očekuju treće dijete pa će Ivano (7) i Ema (4) na jesen dobiti bracu ili seku. Vanja je već 17 tjedana trudna, ekskluzivno donosi Jutarnji list.

Ova vijest bez sumnje je kruna sreće obitelji Modrić koja od 2012. živi u Španjolskoj, a Luki će biti vjetar u leđa uoči finala Lige prvaka 3. lipnja kad će se njegov Real Madrid sučeliti s talijanskim Juventusom. Modrići se još nisu oglasili o trudnoći, ali to nije ni čudno jer se 32-godišnji veznjak kraljevskog kluba sad niti nema vremena baviti medijima.

Treće dijete stići će im nekoliko mjeseci nakon što par proslavi sedmu godišnjicu braka. U vezi su mnogo dulje, čak 13 godina. Vanja Bosnar, kako se prezivala prije udaje, radila je u agenciji kod Zdravka Mamića, a njezina majka Vesna Juraić u NK Dinamo kao šefica računovodstva. Luki, velikoj nadi iz maloga dalmatinskog sela Modrići blizu Obrovca, bilo je 19, a ekonomistici 24 godine kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Nakon šest godina veze, kad je Luka već igrao za Tottenham Hotspur, sklopili su brak kod matičara.

Godinu dana poslije, 11. lipnja, uslijedilo je vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici gdje su razmijenili bračne zavjete. “Hvala Bogu da je naš Luka napokon našao vremena da se oženi i u crkvi”, u svom se stilu tada našalioMladen Grdović koji je u hotelu Westin, gdje se održala svadba, nastupio za svog Zadranina.

Godinu dana poslije obitelj se s dvogodišnjim Ivanom preselila iz Britanije u Španjolsku jer je Luka dobio petogodišnji ugovor s Real Madridom. Bio je to navodno transfer vrijedan 30 milijuna funti. A zatim im se 2013. rodila kćerkica Ema.

Bez obzira na Modrićev zvjezdani status, obitelj nije medijski eksponirana, iako Luka zna objaviti fotografije svojih najbližih na društvenim mrežama. Žive povučeno u Madridu, piše Jutarnji list.

20. travanj 2024 09:48