StoryEditorOCM
Zadar plusČESTITAMO

Ella Dvornik potvrdila trudnoću i pokazala poveći trbuščić: 'Prešli smo pola puta!'

Piše Gloria hr
6. kolovoza 2017. - 13:13
Ella dvornik (3)

Ella Dvornik, blogerica i kćer pokojnog kralja funka Dina Dvornika i Danijele Dvornik, potvrdila je napokon i sama da sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom s kojim živi u Londonu, čeka dijete!

Travel i lifestyle blogerica, 26 godišnja Ella Dvornik i njezin zaručnik, marketinški stručnjak Charles Pearce nekoliko su mjeseci čekali dan kada će svijetu objaviti da očekuju svoje prvo dijete - taj trenutak došao je upravo na današnje nedjeljno jutro, a na njihovim profilima na društvenim mrežama nižu se čestitke!

'Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo zavrsiti tragično.

Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate.

Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima, sigurno!

Ako vi mislite da ste šokirani, zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu ima već neko vrijeme', napisala je Ella na svom Facebooku.

Tisuće Ellinih pratitelja na  Facebooku, kao i na Instagramu sretnom paru upućuju najljepše želje - pridružejmo se čestitkama, sretno!

20. travanj 2024 01:34