StoryEditorOCM
Zadar plusBAND KOJEGA SMO SLUŠALI OVO LJETO NA FORUMU OSTAO BEZ SVOG ČLANA

Tragično preminuo mladi klavijaturist Kojota Dan Divjak

Piše Ines Madunić / 100posto
8. rujna 2017. - 15:12
kojoti2

Talentirani glazbenik i klavijaturist grupe Kojoti, Dan Divjak, preminuo je u četvrtak u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje da je počinio samoubojstvo vješanjem. Navodno je bolovao od depresije te je početkom kolovoza bio na liječenju - javlja portal 100posto.

Od glazbenika se kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju na društvenim mrežama.

Dan Divjak bio je član rock grupe Kojoti, s kojima je nastupao od početka ove godine, kad su se vratili na glazbenu scenu, a prije je bio i član Majki, Sanea i DemeNtromes.

Ovoga ljeta, Kojoti su održali izvrstan koncert u Zadru na Forumu, u povodu rođendana hostela Forum zadarskog Turisthotela.

Kolege i prijatelji od njega se od sinoć opraštaju na društvenim mrežama i ostavljaju poruke neizmjerne tuge zbog preranog odlaska ovog klavijaturista.

Kojoti su na Facebooku objavili njegovu foografiju, a u komentarima stoji i onaj od Ines Delač u kojem piše:

- Dragi svi koji ste voljeli našeg Dana, jučer se Dan objesio na svojoj terasi. Početkom 8. mj. bio je na liječenju u Vrapču. Noći i dio dana je provodio s nama i sve je izgledalo ok . Jučer sam ga trebala voziti na kontrolni pregled u Vrapče a umjesto toga našla sam svoje dijete onako kako niti jedan roditelj nebi trebao. -

- Nemam snage ni da izgovorim koliko sam sj***n.... Dan, toliko sam te zavolio lijepi i talentirani dječače. Prestrašno - stoji u jednoj objavi na kojoj je označen njegov profil - javlja Jutarnji.hr.

24. travanj 2024 19:26