BAND KOJEGA SMO SLUŠALI OVO LJETO NA FORUMU OSTAO BEZ SVOG ČLANA Tragično preminuo mladi klavijaturist Kojota Dan Divjak

BAND KOJEGA SMO SLUŠALI OVO LJETO NA FORUMU OSTAO BEZ SVOG ČLANA

Talentirani glazbenik i klavijaturist grupe Kojoti, Dan Divjak, preminuo je u četvrtak u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje da je počinio samoubojstvo vješanjem. Navodno je bolovao od depresije te je početkom kolovoza bio na liječenju - javlja portal 100posto.

Od glazbenika se kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju na društvenim mrežama.

Dan Divjak bio je član rock grupe Kojoti, s kojima je nastupao od početka ove godine, kad su se vratili na glazbenu scenu, a prije je bio i član Majki, Sanea i DemeNtromes.

Ovoga ljeta, Kojoti su održali izvrstan koncert u Zadru na Forumu, u povodu rođendana hostela Forum zadarskog Turisthotela.

Kolege i prijatelji od njega se od sinoć opraštaju na društvenim mrežama i ostavljaju poruke neizmjerne tuge zbog preranog odlaska ovog klavijaturista.

Kojoti su na Facebooku objavili njegovu foografiju, a u komentarima stoji i onaj od Ines Delač u kojem piše:

- Dragi svi koji ste voljeli našeg Dana, jučer se Dan objesio na svojoj terasi. Početkom 8. mj. bio je na liječenju u Vrapču. Noći i dio dana je provodio s nama i sve je izgledalo ok . Jučer sam ga trebala voziti na kontrolni pregled u Vrapče a umjesto toga našla sam svoje dijete onako kako niti jedan roditelj nebi trebao. -

- Nemam snage ni da izgovorim koliko sam sj***n.... Dan, toliko sam te zavolio lijepi i talentirani dječače. Prestrašno - stoji u jednoj objavi na kojoj je označen njegov profil - javlja Jutarnji.hr.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije