StoryEditorOCM
Zadar plusPONEDJELJAK 11. RUJNA

Zadarski.hr zabilježio 130.646 posjeta - hvala čitateljima na suradnji!

Piše IN
12. rujna 2017. - 16:24
polava2222

Ponedjeljak 11. rujna ostat će zapamćen po rekordnoj količini kiše koja se sručila na Zadar i okolicu u nekoliko ranih jutarnjih sati. Nama u Slobodnoj Dalmaciji i na portalu Zadarski.hr, u pamćenju će ostati i po rekordnoj pocjećenosti koju smo taj dan ostvarili.

Naime, jučer je portal Zadarski.hr prema mjerenju Google Analyticsa zabilježio 77 tisuća jedinstvenih korisnika i 130.646 posjeta. Time smo dosadašnji rekord u broju posjeta - dan nakon prošlih lokalnih izbora - premašili za više od 50 tisuća.

Zadarski.hr je tijekom cijelog dana pratio događanja u jednom od najgorih dana u povijesti grada i jednoj od najtežih prirodnih katastrofa koju je doživio. Pratili smo događanja s područja grada i cijele Županije, a veliku pomoć u tome imali smo od brojnih naših čitatelja koji su nam s mjesta događaja slali zanimljive priloge u obliku fotografija i videa.

Hvala svima njima, hvala vama koji nas pratite, bez vas ovaj rezultat ne bi mogli postići. Bez vas ni mi ne bi mogli na svoj način pomoći u ovakvim trenucima katastrofe. Ove nas brojke obvezuju da budemo još bolji.

Hvala i svima onima koji ovih dana nesebično pomažu.

25. travanj 2024 19:07