StoryEditorOCM
Zadar plusBIOGRAJKA JE KANDIDATKINJI SHOWA "LJUBAV JE NA SELU"

Irena Lalin: Danas su muškarci sponzoruše!

14. rujna 2017. - 15:30
irena_lalin3-080917

Zarazni RTL-ov serijal “Ljubav je na selu“ krenuo je s prikazivanjem, a osebujni kandidati u potrazi za ljubavlju polako osvajaju gledatelje. Na malim ekranima mogli su već gledati i Irenu Lalin (44), koja je svoje pismo poslala kandidatu Vinku Perkoviću u Sinj. Porazgovarali smo s njom o razlozima prijave, očekivanjima, vjeri u ljubav... Iako joj je ovo prvi intervju u životu, treme nije imala, a pred televizijskim kamerama, kaže, jednako se dobro snašla.

Irena Lalin rođena je u Zadru, odrasla u Pakoštanima, a već 14 godina živi u Biogradu na Moru. Majka je dvojice sinova od kojih je jedan model, a drugi student Grafičkog fakulteta.

- Moji sinovi, Emanuel Rafael i Silvestar su me podržali, nemaju ništa protiv ovog showa. Model je trenutno na relaciji Vijetnam – Kina gdje su inače zadarski dečki jako cijenjeni, ponosno govori Irena. Mještani Biograda također je podržavaju i jedva čekaju vidjeti na televiziji jer dobro poznaju njen vrckast karakter – otvoren, bez dlake na jeziku, pun zanimljivih doskočica.

- Prijavila sam se na "Ljubav je na selu“" jer sam željna izazova i novih zanimljivih poznanstava, dalje od ovog malog grada. Jedini je Vinko od prijavljenih kandidata bio stariji od mene, pa sam odabrala njega. Mislim da ne bi bilo u redu da se zaljubim u mlađega. A i tražim muškarca koji će baš biti zreo, pravo muško! Danas je to teško, požalila nam se Irena i ispričala neka svoja dosadašnja iskustva.

Bila je u braku devet godina, a sada je već 14 godina slobodna. Nije to ni toliko loše, biti solo, kaže, jer muškarci sudanas opsjednuti financijskim i životnim problemima. Bilo je u njenom životu i onih koji su željeli da proda svoju imovinu kako bi im pomogla da se riješi dugova prema bivšoj ženi.

- Svašta sam vam ja doživjela. Danas su muškarci sponzoruše, najradije bi se obisili ženi za vrat. Udaš se, onda mu moraš pribaviti novce za račune, čuvati mu cijelu rodbinu, čistiti i spremati, a i rađati mušku djecu. Moj idealan muškarac triba biti potpora, a ne da ide u kladionice, da se drogira, da pije. A većinom su svi vezani na pivo i šank. Ma možda previše tražim..., opisuje Irena viđenje muškaraca svoje dobi. Na naše pitanje, je li možda u Vinku pronašla traženo, ostaje tajanstvena i govori da ćemo jednostavno morati pogledati show.

- Ono što vam mogu reći jest da sam se sa svima sprijateljila, cijela njegova divna obitelj me prihvatila. A i naučila sam kako se radi pravi, domaći sir, sretna je Irena. Nije nam htjela puno reći ni o konkurenciji, osim da je bila "opaka'",  pa sad to možemo protumačiti na više načina... Tajanstvena pak nije oko svojih dugoročnih planova za budućnost, voljela bi se okušati u nekim novim avanturama, ali onim više altruističnim.

- Ja sam vjernica, u životu se držim deset Božijih zapovjedi. Nekad prije sam razmišljala o tome da odem u časne sestre, no razvedena sam i ne mogu. Zato bih voljela otići u humanitarnu misiju u Ukrajinu ili Afriku, neko mjesto pogođeno ratom i tamo pomagati ljudima, iskrena je Irena. Iz njenih riječi isčitavamo kako želi promjenu, a ljubav ako dođe, dođe.

- Ljubav pobjeđuje u svim ljudskim odnosima. Tko to doživi, taj je sretan čovjek. Siromašan je onaj koji je nema. U svemu što radiš, treba postojati doza ljubavi. Zato kažu - da bi dobio ljubav, moraš je i dati, govori Irena sa zanosom i objašnjava nam da svaki svoj danzapočinje zahvalom na svemu što ima. Optimist je do kraja i vječni sanjar na putu otkrivanja možda nove partnerske ljubavi. Zato ćemo s guštom pratiti njene avanture na imanju Perković, od ponedjeljka do srijede u 20 sati, na RTL-u.

19. travanj 2024 02:05