StoryEditorOCM
Zadar plusAKADEMIK NIKOLA BAŠIĆ DEMANTIRA PISANJE ENGLESKOG PORTALA HARPERSBAZAAR:

"Nisam bio sa Bradom Pittom prošli tjedan, ne znam da li je on uopće u Hrvatskoj!"

Piše L.B.
15. rujna 2017. - 19:15
8313045

- Nisam bio sa Bradom Pittom, ne znam zašto je takva informacija objavljena. Niti sam bio s njim, niti uopće znam da li je on u Hrvatskoj. Ne znam ni da li je bio u Hrvatskoj od onog posjeta lani u rujnu – kazao nam je u petak akademik Nikola Bašić, arhitekt koji je napravio projekt luksuznog turističkog odredišta na šibenskom području, za koji je lani Brad Pitt pokazao interes za ulaganje.

- Megapopularni hollywoodski glumac Brad Pitt jutros je u društvu poznatog zadarskog arhitekta Nikole Bašića obišao nekretnine u Zablaću kod Šibenika gdje strani investitori planiraju izgraditi golf terene, pet hotela i brojne restorane te luksuzne vile s tisućama apartmana – izvještavali su lani početkom rujna svi hrvatski mediji.

Glumac je tada u Hrvatsku došao na poziv Želimira Belamarića, predstavnika švicarskih investitora. Obišao je Mandalinu, Zablaće, Kornate, te Morske orgulje u Zadru čiji je projektant Nikola Bašić.
Upravo akademik Bašić nam je u petak potvrdio da projekt ide prema svom planu.

- Radi se, sve lagano ide svojim tokom, pripreme traju. Trenutačno se radi Studija utjecaja na okoliš, kao i Urbanistički plan uređenja. Sve ide prema planu – kazao je Nikola Bašić.

Rekao je da mu nije poznato iz kojih razloga je portal harpersbazaar objavio da su Brad Pitt i on prošlog tjedna zajedno obišli prostor u Zablaću gdje se planira gradnja.

- Zaista nisam bio s njim – ponovio je akademik Bašić.

19. travanj 2024 02:24