StoryEditorOCM
Zadar plusVIDEO: "MALI MIŠO" U FINALU SUPERTALENTA

Tata Gabrijela Čačića: "Pripremao se sasvim sam u Njemačkoj gdje živi, a to još više dokazuje njegov talent"

14. studenog 2017. - 22:00
23435248_1446415955405985_5922113764578894494_n

Svi već znaju za "malog Mišu"! Da je Zadranin Gabrijel Čačić (6) prava zvijezda, dokazuje još jedan njegov nastup na showu Supertalent Nove TV. Pjesma Miše Kovača ‘Proplakat će zora’ odvela ga je ravno u finale, oduševio je publiku u studiju koja ga je nagradila velikim pljeskom, a ona pred malim ekranima pozivima ga je svrstala na prvo mjesto u emisiji.

– Ti si pravi narodni čovjek koji će dizati ljude oko sebe i imati komade oko stola, bio si fantastičan, zaključila je Maja Šuput.

– Meni se jako svidio početak pjesme i sam kraj, je li ti tata pomogao? , upitala ga je Martina, a Gabrijel je odgovorio kako je sve osmislio sam. Tata Josip Čačić Sokol od kojeg je Gabrijel i naslijedio glazbeni talent, otkrio nam je kako je uistinu "mali Mišo" sve pripremio sam i to u Njemačkoj gdje trenutno živi sa majkom i bratom te pohađa prvi razred.

– Nije išao ni na kakve vokalne vježbe. U svojoj sobi za kompjutorom je vježbao. Bez ičije pomoći. To dokazuje koliko je on velik talent i koliko zna i može, rekao nam je tata koji se trenutno nalazi u Zadru jer ima posla sa svojim bendom, no prvom prilikom otići će u Njemačku kod Gabrijela da zajedno uvježbaju nastup za veliko finale Supertalenta.

– U tajnosti ćemo zadržati što će pjevati. Mogu vam samo reći da je u pitanju ponovno pjesma od Miše Kovača. Gabrijel je preuzbuđen i presretan što pjeva u finalu. No žena i ja se i dalje trudimo da on to ne shvaća preozbiljno kao važne nastupe, nego da se prvenstveno zabavi. Čuvamo ga u svakom slučaju, govori nam Josip Čačić i za kraj naglašava kako njegov sin i on najviše žele zahvaliti ljudima koji su glasali i koji ga vole.

"Malog Mišu", kako Gabrijel i najviše voli da ga se zove, čak i više nego njegovim pravim imenom, ponovno ćemo gledati u finalu Supertalenta 17. prosinca.

 

26. travanj 2024 07:46