StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: DONACIJA VRIJEDNA 96 TISUĆA KUNA

Odjelu za pedijatriju kupljeno šest novih kreveta za djecu

Piše Ana Franić
29. studenog 2017. - 14:20
donacija5-291117

Zahvaljujući donaciji tvrtki Sonik, Maraska, Supernova centra Zadar te organizatorima 1. memorijalno – humanitarnog turnira "Antonio Jurjević 2017." na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar kupljeni su bolesnički kreveti za djecu u vrijednosti od 96 tisuća kuna.

- Donacija je utrošena za zamjenu šest starih bolničkih kreveta novima i donatori su na ovaj način omogućili podizanje razine kvalitete skrbi djece na Odjelu za pedijatriju na višu razinu. Pomoć je uvijek dobro došla, a ostalo nam je još desetak kreveta za promijeniti, obnoviti pult i pod. Hvala još jednom svim našim donatorima, rekla je dr. Jasmina Friganović Huljev, voditeljica Odjela za pedijatriju OB Zadar.

Marina Šaravanja iz Maraske napomenula je kako im je drago da su sudjelovali u ovom humanitarnom procesu jer su djeca ta koja su naša budućnost i potrebno im je olakšati boravak u bolnici koliko god je moguće.

Supernova Zadar sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, a ovo im je ove godine druga donacija OB Zadar.

- Odjelu kirurgije donirali smo 70 tisuća kuna, ova donacija je bila u vrijednosti od 20 tisuća kuna, a kroz nekoliko dana spremamo još jednu donaciju u visini od 47 tisuća kuna. Trudimo se pomagati uvijek i vjerujemo da ovo nije posljednja donacija, kazala je Iva Surić, direktorica Supernova centra Zadar.

U humanitarnoj donaciji sudjelovali su i organizatori 1. memorijalno – humanitarnog turnira "Antonio Jurjević 2017." koji kažu kako se nadaju da će i dalje pomagati.

- Najviše novca sakupljenog na turniru usmjerili smo prema izgradnji spomenika, a Odjelu za pedijatriju smo odlučili donirati ostatak. Naša kolegica Petra Pavelić koja u bolnici radi kao medinska sestra nam je skrenula pažnju na potrebe ovog odjela i drago nam je da smo mogli pomoći, rekao je Željko Skukan u ime organizacijskog tima turnira.


 

 

22. travanj 2024 18:53