StoryEditorOCM
Zadar plus3,2,1 ZAKUHALO

Zadranke šarmirale Jankovića da im je i tijesto valjao, jesu li djevojke 'igrale prljavo'?!

Piše M.K./SD
6. veljače 2018. - 20:01
321kuhaj-S06E06-39

Nitko do sada nije bio toliko aktivan u dežurstvu, kao što će to večeras biti Mate Janković za radnom jedinicom showa "321 kuhaj". Osim što će trčati s jedinice na jedinicu, sjeckati povrće, raditi polpete, Mate će zasukati rukave i izvaljati i tijesto.
S obzirom na činjenicu da dosad nismo baš viđali situaciju da dežurni chef napravi pola posla umjesto kandidata, Jankovićeva će velikodušnost izazvati popriličnu pažnju i kasnije, salve komentara od kolega Špičeka i Pažanina. Zadranke Loreta i Ivana pozvat će, naime, Jankovića da im pomogne u izradi domaće tjestenine, a Mate će se zdušno baciti na posao i u dvije minute izvaljati tijesto za rezance.

Plavokose natjecateljice zadovoljno će trljati rukama računajući s dobrim ocjenama, no večer će biti nepredvidljiva...

Pratitelji showa na društvenim mrežama već su se očitovali, i to ne osobito laskavo za zadarske prijateljice.

"Što je to s tim Zadranima da su tako “zločesti”? I ove dvije iz prošle sezone su bile iz Zadra! No nećemo suditi prerano, tek jučer smo ih upoznali, treba svima dati šansu..." - ocijenila je gledateljica.

"Nisu zločeste nego pune sebe, neka se spuste na zemlju i slušaju starije, tj profesionalce!" - ociojenila je druga, te dodala: "Provokatorice i pametuju, a pojma nemaju!".

19. travanj 2024 11:56