StoryEditorOCM
Zadar plusLUKSUZNE KUĆE I JOŠ SKUPLJI VOZNI PARK

U javnost izašle informacije o nekretninama Luke Modrića

Piše PSD
7. veljače 2018. - 18:58

YouTube kanal 'Lifestyle Today' bavi se upravo onime na što njihovo ime upućuje: prenose životni stil poznatih i slavnih, a uža specijalnost su im sportaši. Predstavili su tako 'carstva' nekih od najpoznatijih nogometaša današnjice; dohvatili su se Didiera Drogbe i Sergia Ramosa, a sada se na tapetu našao i jedan Hrvat.
Najnoviji video koji su objavili secira Luku Modrića, tj. njegove financije i nekretnine. Video pod nazivom 'Modric Lifestyle' donosi uvid ne samo u Lukinu biografiju, već zalazi i u nešto privatniji sektor, ono što većinu jedino i zanima.

Iako, našla se u prikazu i poneka zanimljiva crtica. Jedan od Lukinih nadimaka je 'David Guetta', ali to su pravi fanovi vjerojatno već znali. Predstavljena je i nogometaševa obitelj, supruga Vanja i djeca, ali i drugi nezanimljivi podatci o njegovu životu, poput datuma rođenja i klubova za koje je igrao.
A sada ono što većinu zanima: koliko Modrić zarađuje i što sve posjeduje. Lukina 'neto' vrijednost procjenjuje se na 62,9 milijuna dolara, a plaća mu je 6,76 milijuna funti.
Ako vam te cifre zvuče preapstraktno, video donosi i neke 'konkretne' prikaze. Kućerina obitelji Modrić djeluje više poput hotelskog kompleksa nego obiteljskog prebivališta. Zdanje je još impresivnije iznutra, opremljeno najskupljim dizajnerskim namještajem, golemim ekranima, tehnologijom i najmodernijim 'čudesima'.

 

Ostale Modrićeve nekretnine prikazane su samo izvana, valjda autori nisu dobili bliži pogled u interijer. No, zato je predstavljena kolekcija automobila. Bentley Continental GT i Audi Q7 najveći su ponos našeg nogometaša, a prema fotografijama čini se da mu je ovaj prvi posebno drag. 
Modrićevo carstvo sigurno bi bilo još impresivnije da se protiv njega i supruge nije vodila istraga zbog otvaranja sumnjivih tvrtki u Luksemburgu. Mislili su izbjeći plaćanje poreza u Španjolskoj, pa su firmu imena 'Ivano' (njihov šestogodišnji sin) otvorili van države i tako naplaćivali 'sponzorske aktivnosti'.
Modrić se nagodio? Plaća milijun eura kako bi izbjegao zatvorsku kaznu
Kako bi izbjegao zatvorsku kaznu, Luka je morao platiti milijun eura, a nagodbu sa španjolskim sudom prenijeli su svi svjetski mediji. Tko zna, da nije bilo ove kazne, možda bi vozni park Modrićevih danas bio bogatiji za još jedna kola.

23. travanj 2024 23:46