FOTO: 10.000 POSJETITELJA NA KONCERTU SARAJEVSKOG PJEVAČA Spektakularna večer na Višnjiku: Dino Merlin osvojio Zadar - obožavatelji mu blokirali garderobu!

FOTO: 10.000 POSJETITELJA NA KONCERTU SARAJEVSKOG PJEVAČA

Sarajevski pjevač Dino Merlin sinoć je do posljednjeg mjesta napunio zadarsku dvoranu “Krešimir Čosić”, a više od dva sata deset tisuća posjetitelja uglas je pjevalo pjesme iz njegovog bogatog galzbenog opusa. Dina su gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis.

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla.

Dino se jedva rastao od publike, a nekoliko stotina najvjernijih obožavatelja blokiralo je izlaz iz garderobe želeći se slikati sa svojim idolom. 

Nakon uspješnih Arena u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Puli te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu, idući susret sa svojom publikom, Dino Merlin potvrdio je 3. ožujka u Areni Varaždin.

Naslovnica Zadar plus

Najčitanije

FOTO: NA SJEVERU UGLJANA Htjela sam da u toj kući imaju nešto što nemaju u svojoj, da uživaju...: evo kako samo jedna boja može prostor učiniti čarobnim, zavirite s nama u vilu u Čeprljandi

Htjela sam da u toj kući imaju nešto što nemaju u svojoj, da uživaju...: evo kako samo jedna boja može prostor učiniti čarobnim, zavirite s nama u vilu u Čeprljandi
Na sjevernom dijelu otoka Ugljana, u mjestu Čeprljanda, 200 metara od mora, smjestila se kamena dvokatnica koja ...
Htjela sam da u toj kući imaju nešto što nemaju u svojoj, da uživaju...: evo kako samo jedna boja može prostor učiniti čarobnim, zavirite s nama u vilu u Čeprljandi