StoryEditorOCM
Zadar plusNEKI SE DAROVI NE OPRAŠTAJU

Lani sam za Valentinovo od muža dobila anticelulitno ulje. Samo šta me nije strefilo!

Piše PSD
14. veljače 2018. - 15:26
Izrezak_val.JPG

 

Od Valentinova imam srčane probleme, kaže jedna žena drugoj čekajući red u pekari.

- Lani sam od muža dobila anticelulitno ulje. Samo šta me nije strefilo... On je, kaže, s kutije pročitao dvije riječi: "mirisno" i "masaža". Ove godine moga' bi mi kupit' kremu protiv bora - pročitat' će samo "mirisno" i "mladenački ten"...

Cijeli red se smijuljio. A nama je dalo ideju priupitati - što žene ne žele dobiti za Valentinovo? Uzorak je slučajan (kako je tko "naletio" naletio), raznovrsnih godina, poslova i životnih stilova - piše Slobodna Dalmacija.

T.K. (36): Zna se dobro šta se ne poklanja: noževi, da ne bude rata u kući, kišobrani ni ogledala - sve to donosi nesreću u životu, ljubavi i novčaniku. A da mi muž za Valentinovo daruje kremu protiv bora, kućnu vagu, bilo šta od pribora za kužinu, donje rublje iz samoposluge, cviće u pitaru... - moga bi to vratit doma materi!

B.N. (48):  Ni cviće ni čipkaste gaćice! Sve je to sladunjavo, a život nije takav. Pogotovo ljubav. Pod gaćice mislim i na ređipete, a pod cviće i na parfeme.

D.D. (20): Osobno ne volim koncept Valentinova i mislim da je sam praznik izmišljen samo da bi se na račun toga izmuzle pare i da bi se naglasilo kako je super kad si s nekim i to trebaš proslavit'. A šta je sa samcima, molim lijepo? Di je naš praznik? Tako da, i da imam momka, ne bi tila ništa dobit od njega, pogotovo ne neke čokolade i ruže jer se onda osjećam kao da sam samo jedna od milijun cura koja će, eto, na taj dan dobit' poklon od momka jer je Valentinovo, pa bi bio red. A šta je s ostalim danima?

K.L. (17): Ne bi volila dobit nista materijalno, pogotovo ako je već konzumeristički prilagođeno za Valentinovo. Ako bi i tila dobit nešto, onda bi tila nešto osobno i šta se ne bi svidilo svakoj curi.

M.M.I. (52): Ništa ne bih htjela ni dobiti ni ne dobiti, jer ne držim do tog praznika, pogotovo ne do glupih valentinovskih žalibože poklončića za mlade i lažnih poklona i večera za starije. Ljubav se ljubavlju vraća...

L.K. (24): Bilo šta s porukom tipa - ne bi ti bilo loše da malo smršaviš. Jer ja, kao, nemam pojma da bi mi to trebalo. Odmah bih se zaljubila u tipa koji bi mi za bilo kakvu priliku kupio tacnu najkremastijih i najkaloričnijih kolača. To bi bila poruka - meni si ti super takva kakva jesi, briga te šta kažu drugi, uživaj i ne misli se! Al' takvi ne rastu. Ni za Valentinovo!

 

18. travanj 2024 17:58