StoryEditorOCM
Zadar plusUSKORO SHOW "ŽENIM SINA"

Zgodni Zadranin na TV-u traži ženu uz pomoć majke Suzane, upoznajte ga

8. ožujka 2018. - 13:30
_MG_9895

Uskoro će nas na programu Nove TV zabavljati show "Ženim sina" koji se prikazuje u više od 16 zemalja svijeta, a u njemu mladići uz pomoć svojih majki imaju priliku pronaći idealnu životnu suputnicu. Iako će gledatelji uskoro imati priliku pratiti prvu sezonu na malim ekranima, produkcijski tim užurbano radi na pripremama druge, a javnost za sada najviše intrigira zgodni kandidat Josip Kotlar (26), mladić iz Zadra, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i model, koji za sebe kaže da su mu najveće prednosti u osvajanju žena šarm, mašta i prirodnost. U show se prijavio jer stalno traga za novim izazovima, a u ovoj će ga avanturi pratiti i bodriti majka Suzana pa ćemo imati prilike vidjeti znaju li uistinu mame što je najbolje za njihove sinove. Suzana mašta o odvažnoj, hrabroj i karakternoj snahi. A Josip?

Čitaju si misli

– U show sam nas prijavio ja i moram priznati da u njega ulazim s velikom znatiželjom. Viđenje djevojke koju bih danas izabrao razlikuje se od djevojke koju bih izabrao za vrijeme dok sam živio s majkom. Prošlo je sedam godina otkako je moj dom Zagreb, a njezin Zadar, pa smatram da naša viđenja nisu više identična i možda bi baš zbog toga moglo doći do neslaganja – rekao nam je Josip, a potom otkrio i ono što ga može "baciti na koljena" – to je vedra djevojka sa smislom za humor, bistra i brza u razmišljanju, a opet u nekim trenucima i pomalo slatko nespretna.
Nas je zanimalo kakav je njegov odnos s majkom Suzanom i postoji li neka osobina koju ona posjeduje, a volio bi da je ima i njegova buduća žena.

– Odnos s majkom mnogo govori o čovjeku, to je prva žena u njegovu životu, a dobar odnos je ključan ne samo za buduće veze, nego i općenito za psihološko stanje osobe. Naš odnos je jednostavan: ako ide – ide, ako ne ide – ne ide. U nekim trenucima mislim da si čak možemo pročitati misli. A što se tiče njezinih osobina koje bih volio da ima moja žena reći ću samo da moja majka super kuha – odgovorio je Josip tajanstveno, ne kazavši hoće li dobra spiza biti presudna u njegovu odabiru.
S druge strane, ono što on može ponuditi budućim kandidatkinjama, osim fizičkog izgleda i šarma, jest i crni pojas u judu, a ne stoji loše ni u kućanskim obvezama.

– Kuhati znam dobro, pospremam koliko mislim da treba, uvijek je sve složeno, samo možda ne na svom pripadajućem mjestu. Možda jedino nisam baš uspješan u glačanju – kaže Josip.

Prešao preko prijevare

Najdulja veza trajala mu je 17 mjeseci, doživio je i prijevaru i prešao preko nje, no na koncu je ipak odlučio prekinuti s tom djevojkom. Za sebe kaže da je veliki romantičar, a inspiracija za nježna iznenađenja oduvijek su mu bili romantični filmovi. Djevojka koju u showu odabere ovaj šarmantni Zadranin zasigurno će uživati u njegovim idejama jer, evo, ovako on zamišlja svoj idealan spoj:

– U planu je odlazak na Plitvička jezera u proljeće, po mogućnosti na radni dan da imamo malo intime. Navečer bismo uhvatili avion za Pariz, gdje bi nas čekala soba na 8. katu luksuznog hotela u centru grada – opisuje Josip te nadodaje da ne postoji ništa što bi mu bilo problem učiniti kako bi osvojio srce djevojke koja mu se sviđa.

14. travanj 2024 15:56