StoryEditorOCM
Zadar plusVIDEO: MLADEN GRDOVIĆ IMA NOVI SPOT, ALI I NOVI „OUTFIT“

Svoj je seksipil iskazao trbuhom koji izviruje ispod košulje svezane u čvor!

Piše L.B.
14. ožujka 2018. - 13:00
Screenshot_20180314-100014

Video spot za pjesmu Mladena Grdovića „Jubim dan kad san te srija“, objavljen i na kanalu YouTube, izazvao je komentare na račun odjevne kombinacije – uobičajene i jednostavne traperice i običnu crvenu košulju nitko ne bi posebno ni uočio da donji dio košulje Mladen nije svezao u čvor. Pa, možda bi prošao i čvor, da nije svezan malo previsoko pa u spotu pogled „bode“ Grdovićev trbuščić koji izviruje ispod svezanih krajeva crvene košulje.

Kadrovi u spotu komentiraju se i zbog toga što je Mladen bos („Ne znam sto je veće, Mladenova duša ili njegova stopala“, napisao je jedan obožavatelj, na što je netko odgovorio „jetra“), no ipak je najveći „problem“ ispupčeni goli trbuh iznad zakopčanih traperica, iznad kojih je čvor crvene košulje, te Mladen takav šeta oko Fontane u Arbanasima. „Zašto ima svezanu košulju, ne razumijem, inače pjesma ok Mladene“, jedan je od komentara, dok drugi dodaje da je to stvarno „malo čudno…“.

Većina je ipak zanemarila outfit i pohvalila pjesmu i spot, koji ima prizore maslina, vjetra, oblaka i mora, uz nezaobilaznu ljepoticu duboko zamišljenog pogleda koja zabrinuto vrti pramenove kose prstima. I Mladen je poprilično zamišljen u ovom spotu, pogleda zanesenog u daljinu…  

25. travanj 2024 18:32