TKO JE TAJANSTVENA LJEPOTICA? Zadranka u crvenim štiklama drugi put održala modnu lekciju i na ulici pokazala što je seksipil i elegancija

TKO JE TAJANSTVENA LJEPOTICA?

 

Modni trendovi dolaze i prolaze, neki otplešu samo jedno ljeto, neki se zadrže par sezona, ali i kao pitki estradni hitovi, oni su privlačni i zanimljivi tek koji mjesec. A već sljedeću godinu se sami sebi čudite kako ste to mogli "slušati"/"nositi", ponekad se i iskreno zapitate "gdje mi je pamet bila?" - piše Slobodna Dalmacija.

Postoje, s druge strane, komadi u našim ormarima, a svi ih imamo, bar pokojeg, koje već godinama uvijek s istim guštom odjenemo, uvijek se u njima dobro osjećamo, uvijek u njima dobro izgledamo.

Kod nekog su to traperice, kod nekog kaput, vrlo često crna haljina, omiljene salonke... I baš ti komadi u sebi nose neku svevremensku notu, sviraju kao glazbeni evergreen, pogode u žicu i ponesu i nikad ne dosade.

Takvi komadi u pravilu nemaju na sebi ništa preizraženo, ni volane, ni resice, ni zakovice (detalji kojima rado pribjegnemo u dnevnoj igri s modom), nisu ni predekoltirani, ni preizrezani.

S upravo takvim komadima na sebi ova je Zadranka s fotografija našeg reportera Luke Gerlanca, nehotice, ne znajući da je uletjela u fotografski kadar, u tjedan dana dva puta sjajno održala modnu lekciju i pokazala kako je umjerenost i elegancija vječno i ženstvena i seksi.

 

I da dobre klasične salonke slatko poljube svaku kombinaciju. U njezinom slučaju ove u crvenoj boji upravo su ona "točka na i" cijele priče.
 

Gospođa u rozom dala je sve da je primijete, ali mnogi su se okretali za ovom šinjorinom u crvenim štiklama: gradom je šetala kao Monica Belucci u filmu 'Malena'

 

Naslovnica Zadar plus